Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. 8 швейцарци слушат реч на Румен Радев - съпругата му Десислава с пуловер и жилетка в Берн (СНИМКИ)

Мрежата

8 швейцарци слушат реч на Румен Радев - съпругата му Десислава с пуловер и жилетка в Берн (СНИМКИ)

Точно 8 швейцарци са слушали речта на президента Румен Радев по време на посещението му в страната на шоколада, пише ПИК. Това става ясно от кадри, разпространени от пресцентъра на държавния глава. Те са от пресконференцията с швейцарския му колега Ули Маурер след пленарните разговори между двете делегации.

Малко повече интерес е имало към Радев и съпругата му Десислава на срещата с българите, живеещи там. Радева го придружава на всички воаяжи по света, защото както самата тя призна в свое интервю преди време, това е едно от удоволствията да е президентша - да пътува по света.

На срещата Радев не пропуснал да отправи критики към властта у нас. От снимките на кабинета на президента и там обаче ясно се вижда, че присъствието на желаещи да се видят с него е доста рехаво.

За срещата с представителите на българската общност в Берн пък Десислава Радева бе избрала тъмно облекло - сива блуза с черна жилетка, които контрастираха на ярките рокли за официалния повод, избрани от сънародниците ни.


Коментари (1)

Кентавър Продължават с парите ни напълно безсмислените разходки по света на президента , сто нюанса наглост е да плащаме и за полуграмотните му половинка, която явно поръчва воаяжите, крещящо туристически, ненужни политически. Срам и позор!
08.03.2019 08:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати