Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „А га клечахте отпред на фонтана в поза сит даун що мълчахте?“

Мрежата

„А га клечахте отпред на фонтана в поза сит даун що мълчахте?“

А га клечахте отпред на фонтана в поза сит даун що мълчахте? - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Николай Бареков

Изтече стенограмата с превода на днешните филипики, разменени в президентството между Румен Радев и Христо Иванов след изгонването на камерите. Разговорът на закрити врати се е водил на лош и на още по-лош английски от Радев и Иванов и затова преводът е по-свободен.

Радев: Конграчулейшън фърстъвъл, гайс! И сега на закрито да ви кажа. Аз съм по-голям американски патриот дори от трезвения ген. Атанасов в студиото на Лора Танка! Казах, че Крим е руски само за заблуда на противника. На мен лично Херо Мустафа ми диктува в ухото репликите!

Хр. Иванов: По-голям американец от мен и от Иво Прокопиев няма. Ние говорим и мислим само на американски английски и лично Зеленски ми го диктува сега в ушите, а на шефа Прокопиев и Путин му диктува понякога, но само по вайбър и телеграм.

Радев: А га клечахте отпред на фонтана в поза сит даун що мълчахте? Байдън не ви знае имената, а лично лани четеше от листче имената на моята анонимна кохорта от служебни министри.

Хр. Иванов: Нот, нот и пак нот! Нофин камън уит труу! Ние заради Америка два пъти бяхме подлоги на Бойко Борисов и сега пак ще му станем за трети път. Фор търт уей!

Радев: Докато Байдън не ми каже на кой да дам третия мандат, няма да го давам даже и след Нова година. Ай ем лайк Ай Би Ем соу стронг, соу бюти енд соу смарт.

Хр. Иванов: Ноу, лисън, Мистър грийн сокс! Байдън ще каже на Херо да ти каже да го дадеш на нас и на никой друг.

Радев: Крим ту би ор нот ту би укрейниън?! Крим ще стане украински, но сега е руски. Стефчо Янев е прероденият Дж.Ф. Кенеди и лично ЦРУ ми го докладва от Розуел в Ню Мексико. За него ще е Третият...

Хр. Иванов: Ако дадеш Третия на твоя зелен чорап лично чичо Иво Прокопиев ще ти спре дотацията и ще осветим Пътя на Калинката, пардон, на Копринката. И Туитър няма да те спаси, защото ще те докладваме на фейсбук. Ю ъндъртстенд ми? Донт ъндърестимейт ас, плийз!

Радев: На мен само Путин може да ми нарежда и то само от името на Джо Байдън.

Хр. Иванов: Ние в опозиция не сме родени да стоим, на който и да дадеш мандата ще сме първи на софрата до черпака.

Позвънява някой по “Петолъчката”. След кратък разговор на някого по телефона с Радев на развален руски двете кохорти запяват хорово “Калинка,калинка, Копринка Мая....”. Изведнъж при припева и Мая (Манолова) изскача от под масата с пълни и зачервени бузи. Двете кохорти с песен на уста, мощно рапирайки, маршируват към Вечерната Академия на улица “Козяк” за бавноразвиващи се политически стратези.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати