Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ако Елена Йончева стане евродепутат, ще ходи ли на работа?

Мрежата

Ако Елена Йончева стане евродепутат, ще ходи ли на работа?

Ако Елена Йончева стане евродепутат, ще ходи ли на работа? - Tribune.bg
Снимка:

Автор: Калина Паскалева, Фейсбук

Ако Елена Йончева стане евродепутат, ще ходи ли на работа, защото към днешна дата не го прави?

Слушах г-жа Нинова тази сутрин при Хекимян да говори за корупцията в България, без нито веднъж да спомене успешната борба с данъчните измами и контрабандата. Не изкоментира и обвиненията и арестите на олигарси, ключови фигури от ъндърграунда и залавянето на тонове на наркотици по граничните ни пунктове, което е революционно за последните две години.

Елена Йончева, на която се възхищавах като дете, а сега не мога да повярвам в какво се е превърнала, гордо заяви, че иска да влезе в Брюксел, за да очерня държавата. Не разбрах защо Хекимян не задава въпроси в какви отношения е БСП с БГ олигархията и били ли са подпомагани по някакъв начин в политическия си път и питали ли са бизнесмените за произхода на парите им?

Елена Йончева говори, че няма свобода на словото, но дали би отговорила на неудобни въпроси. Свобода има, но никой не пита. Каза, че живее под наем, който плаща със заплатата си, но през последните месеци прави всичко друго само не и да влиза в парламента. Твърди също, че който не е искал да мине нашата граница, не го е направил.

За един разследващ журналист, каквато може би преди повече от десет години е била, това изказване няма тежест. Не знам дали е посещавала скоро европейска столица и дали знае какъв процент от обществото е от мигранти и колко са пълни европейските бежански лагери. Имаше десетки престъпления в периода 2005-2009. Защо тогава Елена Йончева си мълча? Не беше сериозно това интервю. По никакъв начин.


 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети