Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Сиди: Ще продължим борбата срещу вредния АНТИбългарски хелзински комитет

Мрежата

Александър Сиди: Ще продължим борбата срещу вредния АНТИбългарски хелзински комитет

Снимка:

Александър Сиди – депутат от ВМРО, Фейсбук

Нормално ли е убиецът и неговият съдия да са номинирани за човек на годината от една и съща организация?

Нормално ли е другият съдия по същото дело на убиеца, да пише срещу хонорар доклад за напредъка на дейността на тази организация?

Нормално ли е председателят на тази организация да прати характеристика за убиеца, на база която той да бъде освободен от същия състав описан по-горе?

Нормално ли е след като държавата, за да запази живота на едни хора, издава предписание да бъдат съборени, не само незаконно построени, но и опасни за обитаване коптори, същата тази организация да води дела срещу държавата, за да „защити правото“ на циганите от Войводиново да живеят като паразити?

Нормално ли е тази организация да пише писмо до всички институции в Европа да не се дава домакинство на Европейска агенция по лекарства в България, за да не се накърнят правата на гейовете?!?

НЕ, НЕ Е НОРМАЛНО!

И аз, и моите колеги от ВМРО, ще продължим борбата срещу вредния за държавата и обществото АНТИбългарски хелзински комитет. Днес Кънев (председател на това сдружение) реве по всички медии, че аз, заедно с колегата Ангел Джамбазки сме поискали от Главния прокурор, който сам изнесе фактите по делото срещу австралийския убиец, след като намира основания за притеснение, че БХК се намесва в съдебната ни система, поиска преразглеждане на решението на компрометирания съдебен състав, да направи и следващата крачка, а именно, да поиска прекратяване на дейността на антибългарски Хелзински комитет.

Кънев прекрасно знае, че ВМРО, а и която и да е друга политическа партия, не може да закрие НПО. Но ние имаме право на мнение, както и право, ако считаме, че това НПО е вредно и извършва противозаконна дейност да поискаме прокуратурата да се намеси. Лицемерното, нагло и арогантно поведение на Кънев и хората му, които с потни ръчички броят хонорарите от поредното дело срещу родината им, които се изхранват от всякакви грантове, платени от незнайно какви фондации, в чийто интерес безспорно не е силна България, трябва да бъде спряно НЕЗАБАВНО!

Нужно ли е да напомня на Кънев, че Международната Хелзинска федерация за правата на човека е прекратила своята дейност още 2008 година, а нейният председател е осъден за нерегламентирано присвояване на средства. Това следва да се случи и с българското НПО! В своя хленч по медиите Кънев обяснява, че правя предизборна кампания.

Напомням му, че аз не съм кандидат в тези избори и че битката ми с вредното антибългарско НПО не е от днес и няма нищо общо с избори. И с избори, и без, аз настоявам да бъде закрит БХК и да бъдат разследвани членовете му за антидържавна дейност!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив