Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Симов: Мая Манолоа първенец по билбордове, ДБ са втори по спам. Дори няма да питам от къде имат финанси

Мрежата

Александър Симов: Мая Манолоа първенец по билбордове, ДБ са втори по спам. Дори няма да питам от къде имат финанси

Снимка:

Бившият депутат от БСП Александър Симов коментира рекламните материали на партиите. В пост във фейсбук той определи Мая Манолова като първенец по билбордове, а втори по спам с подобни реклами се нареджат от ДБ. Социалистът допълва, че дори няма да пита от къде имат такава финансова възможност, но отбелязва, че огромните рекламни материали са едни и същи като модел.

Ето какво написа Симов:

Малко наблюдения върху предизборните билбордове. Магистралата между София и Пловдив е осеяна с билбордове на Мая Манолова. Тя е първенецът.

Второто място по политически спам твърдо държат "Демократична България". В събота бях в Нова телевизия и видях, че "Дружба" е буквално залята от ДБ, които са брандирали цели блокове. Дори няма да питам откъде имат финанси за това.

Но най-интересното е, че билбордовете на тези две партии са едни и същи като модел.

Мая Манолова на снимка с някой абсолютно неизвестен и Христо Иванов на снимка с някой неизвестен. И след това ми разправят, че "новите" партии не били лидерски. Лидерът там е като икона - явява се навсякъде (по снимки, клипове и плакати), за да прелива от неудържимата си харизма върху поредния безличен кандидат :))))

Последвайте ме за още банални наблюдения и вдъхновени глупости :))))))  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още