Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Андролова: С кабинет на ПП българската държава ще бъде взета на външно управление

Мрежата

Андролова: С кабинет на ПП българската държава ще бъде взета на външно управление

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

С кабинет на "Продължаваме промяната" българската държава ще бъде взета на външно управление. Класически протекторат! Нинова вероятно ще се опита да се закрепи в БСП през участието й в този кабинет. Но това ще я довърши. Още когато Радев свали охраната на Ахмед Доган, стана съвсем ясно, че този човек няма политическо знание за това как функционира една държава и какво се включва в това сложно понятие "национална сигурност". Тъжно е да се наблюдава какво сътворява Радев, при това камуфлирано като "борба за промяна".

Една промяна през героизирано предателство. Фантастична операция отвън за овладяване на властта! А "успехът" на Радев е възнаграждение за трасето. Радев сам нямаше сили да се пребори с Борисов. Няколко олигарси го напомпиха за "война" и на фона на войната и болната му амбиция по-умните фактори си подредиха влиянието.

През Радев, поставен в ролята на прокси, поразчистиха малко и настананиха оперативни фигури. Не че другите не им вършеха работа, но за едно-друго се опъват, опитват понякога да мислят, отлагат неприемливи решения. Сега вече няма да има бавене. Ще се бърза, докато Слави или БСП не се усетят да разтурят програмата...  


Топ новини

виж още

Актуална тема