Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ангел Джамбазки за Мустафа Емин: Лицемерие, двуличие, наглост

Мрежата

Ангел Джамбазки за Мустафа Емин: Лицемерие, двуличие, наглост

Ангел Джамбазки за Мустафа Емин: Лицемерие, двуличие, наглост - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Ангел Джамбазки

Лицемерие, двуличие, наглост.

Партийно назначение, партийна „котерийна“ квота, типична необразована „калинка“, без никакъв опит, интерес, познание в сферата на отбраната, назначен на позиция „съветник“ на Министъра на отбраната, наглее безобразно, заплашва спешни лекари и персонал с уволнение, защото по партийна линия е станал „началник“. Така В Продължаваме Промяната/Демократична България разбират властта. Да дойдат от някъде, да станат големи началници и да уволняват

Повече от 6 дни след случая в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ оставки няма. Ако Мустафа Емин беше от която и да е друга партия, щеше вече да е осъден от жълтопаветния комсомол и уволнен на секундата. Не веднъж сме виждали техния вой, без каквито и да е било доказателства. Но наглостта на тези клоуни няма граници, искали записи, шегичка било, изобщо няма дори капка покаяние. Безгранична наглост и лицемерие от „моралистите“, които разчитат на „Ало, Маджо“  и на „Ало, г-н Министър“.

Жалки еднодневки, стигнали до властта с навеждане и нагаждачество. Сега наглеят и се смятат за недосегаеми. НЕ СА! И ще го разберат съвсем скоро.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати