Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Антон Тодоров: Катарзисът на Божанков - от ново лице на ДСБ до водач на листата на БСП

Мрежата

Антон Тодоров: Катарзисът на Божанков - от ново лице на ДСБ до водач на листата на БСП

Антон Тодоров: Катарзисът на Божанков - от ново лице на ДСБ до водач на листата на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Антон Тодоров, zonanews.bg

И, моля Ви, не ги наричайте "десница"! Нито ДСБ, нито "Да(й), България!" имат нещо общо с дясното. Това са ляволиберални, криптосоциалистически творения, създадени като "фалшиви патици", за да цепят десния вот и в сюблимни моменти да дават електорално рамо на лявото и неговите производни - кой да ги помни всичките. Но Мая Манолова помним - през есента на 2019 г. същите "десни" подкрепиха на втори тур знаковото левичарско лице от Кюстендил, то пък им отговори с призив да се подкрепят кметовете им в софийските райони и сглобката се случи, а коалицията ДеБъ има своите софийски районни кметове.

Това е предателско, политически недопустимо поведение. Да видим най-новата му проява. От вчера е ясно, че лицето Явор Божанков ще бъде водач на листата на БСП във Велико Търново. Не, не се изненадвайте, ако сте го виждали близо до "десния" Радан Кънев. Това е самата истина - през 2014 г. Явор Божанков е представян от Радан Кънев и Иван К. Иванов (журналист от старопрестолия град, после зам.-предс. на 43 -то НС от РБ).

Радан Кънев, ранният демиург на днешния водач на листат на БСП във Велико Търново, все го влече към левия "тротоар". "България има нужда от модерна левица. За нас е много по-лесно да бъдем заедно с модерна левица в управлението". Помнете и мислете!

Това не е първото, мисля няма да е и последното разобличаващо откровение на днешния "десен" евродепутат в ЕП. Там той се сближи толкова много с Елена Йончева, прокарвайки скандални антибългарски резолюции, че тези, които са го избрали би трябвало до края на живота си да се извиняват на нас, българите.

Очевидно е, че Радан Кънев е в природата си ляв. Ето поредно доказателство - в интервю за 24 часа през 2014 г. той си призна, че по-скоро е вляво от центъра и това му носи известни неудобства в партията ДСБ. Това пак е по времето, когато представя във В. Търново днешният БСП депутат и водач на листата на БСП Явор Божанков като новото лице на ДСБ.

Не знам какво още трябва да излезе като факти, какво още да разкрием и осветлим за тези ментета от ДеБъ, за да разберат истински десни хора, които ги подкрепят, че правят съкрушителна грешка за своето и на децата си бъдеще, гласувайки за тях. Покъртително е как част от избирателите на тези ментета се държат като зомбирани болшевики, докато игнорират всички доказателства за фалшивата и измамна политическа природа на техните избраници!

Колкото до Явор Божанков - там нещата винаги са свързани и с наследствени бизнес връзки и възможности. Не е чудно, че днешният бизнес на сем. Божанкови удивително съвпада с онова, на което близък роднина Божанков е бил директор в началото на 90-те. Става дума за "Вторични суровини" - Горна Оряховица. Всяка крушка си има опашка, а всеки социалист се изживява и като червен буроа. Това е тайната им страст, най-личен пример в това отношение дава лидерката им Корнелия Нинова - синята баронеса, с уж червено сърце.


Коментари (5)

Захари Бонев В ДБ е пълно с педали!
04.02.2021 11:39 / Отговор
Да, Брилянтен анализ, както винаги.
04.02.2021 11:56 / Отговор
кесо Бравос на Яворчо, това е наистина "впечатляващо" постижение. Да се издигне от от обикновен "ляв педал" на Радана в БКП-2, до водач на листа в БКП-1 е "истински" пробив. Това е мощен стимул за всеки редови "ляв педал" какво може да се постигне с упорито "натискане".
04.02.2021 12:16 / Отговор
Анточно а какво ще кажеш за червеното и жълто сърчице на Боцето, овъргаляло се в синя боя!
04.02.2021 12:20 / Отговор
Йес! Борисов се е доказал чрез действията си през последните 20 години, така че не се нуждае от твоите мераци за анализ.
04.02.2021 13:08

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати