Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Млад социалист нарече ГЕРБ „комунисти от „Алиекспрес”

Политика

Млад социалист нарече ГЕРБ „комунисти от „Алиекспрес”

Млад социалист нарече ГЕРБ комунисти от Алиекспрес - Tribune.bg
Снимка:

„Държавният ресурс се усвоява така, както е решил министър-председателят от колата. Работите като комунисти, но поне онези строяха качествено. Вие сте като комунисти, но от „Алиекспрес“.

С тези думи депутатът от БСП Явор Божанков се обърна към управляващите, които вчера отхвърлиха предложенията на БСП за завишаване на изискванията, при които държавата възлага на дружествата си изпълнение на обществени поръчки без конкурс.

Троен десен суплес за левицата: Защо БСП нямат право да говорят за магистрали и инфраструктура

Той направи аналогия между ниското качество на строителството на пътища от фирми, покровителствани от управляващите, и качеството на доставяните стоки чрез сайта за електронна търговия „Алиекспрес“, популярен с ниските си цени, но и обект на шеги в социалните мрежи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Киро Бизона Горкото кармазъ-хюмне, с вид, харизма и интелект на генетично онеправдан селски идиот, се изтропа като разстроена крава на пролетна ливада! Къде си ръгнал, избушеняк нещастен, да се буташ между политици, които ви бият като маче в дирек на де ща има избори? Кажи бре, сюргун? Ти какво си мислиш, че бясната, първосигнална крушовишка биволица ще ви докара на власт ли? Нека ти поясня, борсук позитански нещастен, че следващия парламент ще го гледаш отвънка или по телевизията! Запиши си го някъде – ако имате повече от 30 депутата, ще биете капата у земята и хоро ще играете! Леле, откъде ви берат такива шлякатарници, направо няма обяснение!
11.12.2020 13:09 / Отговор
Иво Такива като това човече с жълто на устата още, ги намират само и единствено с конкурс брате българи!Само който може да издържи конкурса по бабаитлък, простащина, диващина, фанатизъм, значи му е изпито мозъчето по рождение влиза в "'редиците"' на мама му и тате бекапето!
12.12.2020 07:52
БРАВО НА ЧЕРВЕНИТЕ САМО ТАКА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОБЯСНЯВАТ НЕЩАТА,ПО РАЗБИРАЕМО Е. А на другарката „Мила димова“ ще кажа,че ИНТЕЛЕКТ не се коментира след като го сравнявате само с вашият.а за възпитанието го виждаме от изказванията на вашите избранници,лъжата е постоянното присъствие,така че нямате право да поучавате.
14.12.2020 12:18
Bad Co Ха, още едно от пиленцата на Позитанската Кукувица, което тя си отглежда в Позитанския бардак! Странно ,че сравняват строителството на Борисов с това от времето на Бай Тошо, като склеротичната Столетница пропуска факта, че между соца и управлението на ГЕРБ има повече от 20 години! Този период е безпаметен, защото комунетата бяха заети да крадат и да си делкат в синьо-червната мъгла!
11.12.2020 15:07 / Отговор
ЧЕРВЕНОТО ПОМИЯРЧЕ БОЖАНКОВ ГОВОРИ ЗА МАЙКА СИ И БАЩА СИ КАТО:"ОНЕЗИ ПОНЕ СТРОЯХА КАЧЕСТВЕНО"........... ЧИСТА ОЛИГОФРЕНИЯ.........
ПОЛУЧАВА ЛЕКАРСКА ЗАБРАНА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗКАЗВАНИЯ...........
11.12.2020 17:10 / Отговор
Браво! Само така! Кретеноидни червени мераклии!
11.12.2020 17:57 / Отговор
Мила димова Господин БИЗОН ,интелектът ти е под санитарния минимум за човешко същество.Как аз да възпитам децата си ,когато виждат,че простакът в България е на почит? Опростачихте държавата.срамота.
11.12.2020 20:20 / Отговор
Скъпа Димова Децата Ви не се ли опростачват и от изявленията на червени недоразумения,или просто по наследство са свикнали на червената простотия?
11.12.2020 21:30
Киро Бизона Г-жо „Мила димова“, are you crazy, darling? Аз не нападам въпросното червено дупетатче! Аз се отбранявам от него!
11.12.2020 21:31
Отговор Мила Димова, ами като се чудите как да възпитавате децата си , пускайте им само Учиндолския Корифей! От него винаги е бликало "интелект", и никога не си е позволявал да бълва чалга, камо ли да "опростачва" държавата ни!
11.12.2020 23:00
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети