Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Антон Тодоров: След приватизация от социалисти – заводи изглеждат като след война

Мрежата

Антон Тодоров: След приватизация от социалисти – заводи изглеждат като след война

Антон Тодоров: След приватизация от социалисти – заводи изглеждат като след война - Tribune.bg
Снимка:

"Елена Милиончева казала днес по Bulgaria on air, че България изглежда като след война! Това е нечувано безсрамие, гьонсуратлък и наглост. Вчера публикувах снимка какво е останало от някогашния завод с 1200 работници "Истър-ССМ" в гр. Тутракан, след като е приватизиран от Манол Велев, съпруг на днешната социална другарка Весела Лечева.

Днес публикувам снимка от друго предприятие, приватизирано на 4 септември 2000 г. от дружество "Компласт Трейдинг" ООД- София, със 70% участие на същия Манол Велев. Става дума за някогашния химически гигант "Ком"-Берковица. Веднага след като Манол Велев приватизира завода, започва бързият упадък на дружеството и източването на средства и имущество. Днес заводът изглежда така - КАТО СЛЕД ВОЙНА. Където минат цоциалисти, трева не никне. Като башибозук са!"

*Коментарът е от Фейсбук


Коментари (4)

Елена Георгиева Голямата комунистическа функционерка ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА остави хиляди работници и децата им от завод "Ком" в град Берковица без работа, хляб и поминък. Тя затри този красив балкански град. Добро да не види. Той и Господ не прощава !
09.05.2019 00:50 / Отговор
Радева Говорете на висок глас, да ви чуят всички, които гласуват за комунистите!
09.05.2019 10:02 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Постът на г-н А. Тодоров, красноречиво говори, кои са участниците във фалитът, разграбването и приватизацията: Р. ГЕЧЕВ, К. ИМПЕКСОВА, ГОЦЕ, Р. ПЕТКОВ, СТАНИШЕВ/Е.МИЛИОНЧЕВА, К. ДОБРЕВ, В. ЛЕЧЕВА/Манол Велев; Г.ГЕРГОВ, доносници на б.ДС. Да защитим законно избраното у-ни и да работим за ЕВРОПЕЙСКА Б-Я.
21.01.2020 22:13 / Отговор
Георги Георгиев ДА ОТПАДНЕ ДАВНОСТТА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СЛЕД1989г. И НА ПРОКУРАТУРАТА.
21.01.2020 22:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати