Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асен Василев - министърът на финансите, чиято фирма фалира

Мрежата

Асен Василев - министърът на финансите, чиято фирма фалира

Снимка:

Източник: zonanews.bg

Служебният финансов министър Асен Василев е създател на компанията Everbread, която преди години приключва с фалит и дългове от почти 9 млн. британски паунда! Това показва публикация от 2013 г., появила се няколко месеца след като Асен Василев е назначен от Росен Плевнелиев за служебен министър на икономиката в правителството на Марин Райков. Сайтът на фалиралата му фирма днес е обявен за продан.

Днес Асен Василев е служебен финансов министър. Интересно е да се разкрие кой прави кастинга на тези хора, та с такава лекота прескачат от един на друг "благодетел" и това не изпълва ли понятието "задкулисие".

"Асен Васков Василев е завършил икономика в Харвард и е специализирал бизнес администрация и право в Harvard Business School и Harvard Law School. Съосновател е и президент на Everbread – една от петте компании в света за ценообразуване на самолетни билети. Everbread е частично финансирана от Националния Фонд за Научни разработки на Сингапур и от първия инвеститор в Skype". Това се опитва да ни внуши официалната биография на служебния министър на финансите Асен Василев.

Истината е, че бизнес активността на Асен Василев е приключила с пълен крах, с фалит и огромни дългове.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още