Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Атлантическият Съвет: Руската ваксина е политическо оръжие, БСП реши да изстреля няколко „халосни патрона“

Мрежата

Атлантическият Съвет: Руската ваксина е политическо оръжие, БСП реши да изстреля няколко „халосни патрона“

Атлантическият Съвет: Руската ваксина е политическо оръжие, БСП реши да изстреля няколко халосни патрона - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Атлантическия Съвет в България

Поредно доказателство, че руската ваксина е преди всичко политическо оръжие на Кремъл, което БСП реши на финалната права преди изборите да грабне в ръце и да го размаха пред  путинофилските избиратели изстрелвайки няколко „халосни патрона“ във въздуха на парламентарната зала.

Очакваме голяма конкуренция за вниманието и подкрепата на Кремъл  от партийките на Малинов, Костадинов, Петков, Марешки и редица други знайни и незнайни „български“ политици, поставящи интересите на Русия пред националните.

Няма да се изненадаме, ако и пРезидента се опита по този повод да демонстрира лидиращата си роля сред проруските агенти за влияние в България.


Коментари (17)

ОСТАВКА! Нинова пак излезе като бушон, за да се замете пълният провал на съветската мутра Борисов и шайката му.

„Гардиън”:" Четири от всеки пет доставени в ЕС ваксини на AstraZeneca не са използвани". На Запад тая ваксина вече залежава, а у нас комунистите от ГЕРБ я доведоха до дефицит.
26.02.2021 14:46 / Отговор
ОСТАВКА! Хаосът, който комунистът Борисов успя да сътвори с ваксинирането, е поредната негова срамна страница продиктувана от некадърността му и корумпираната му природа.
Зелените му коридори светнаха в червено.
Заболеваемосттта скочи до 14%, но ще отваря заведенията.
В никоя от големите софийски болници няма свободни легла в ковид отделенията.
Една от най-рисковите групи, тази на възрастните и хронично болните, за които първи се погрижиха в цивилизованите държави, тук е тотално изоставена.
26.02.2021 14:47
Отговор Алоо, "оставката", първо си кажи какъв ти полът, че да знаем как да ти теглим една майна! На "образована " уруспия се представяш , а тролския ти цикъл е направо "мазало"! Отдавна да съм уволнил като трол, само с наглост и дебилност, и предварително зададени опорки не става! Иска се и малко сиво вещество!
26.02.2021 15:51
Шизофреник(чка) Сам започна да се коментираш и да си отговаряш!Готов(а) си!
26.02.2021 17:41
Да живее Бойко!!! Ненормалник. Комусти се цялата там ляволиберастна сволач начело с ДБ, мислите че не ви личи ли, долни комунета...за ваз Сибир.
26.02.2021 18:33
ПЛАЧАТ ОРКИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ - РУМЕН РАДЕВ, К. НИНОВА, М. МАНОЛОВА............. ЗНАЧИ ГЕРБ /БОРИСОВ ПАК ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИТЕ.....
....... ВЪПРЕКИ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ РУСОФИЛИ...
26.02.2021 21:55
Покажи всички
Иванов Леле мале трола "ОСТАВКА!" съвсем изтрещя ...
26.02.2021 14:52 / Отговор
така е Винаги, когато някой трол няма какво да каже спрямо написаното, започва да обижда хората и да ги нарича тролове. Това е типично за троловете на ГЕРБ като теб.
26.02.2021 14:57
Алоооу, смрадливият трол, стига повтаря като папагал! Измисли нещо смислено, затова ли ти плащат?
26.02.2021 15:53
така е Това са фактите - по последни данни огромни части от доставените количества Астра Зенека стоят неизползвани в почти всички държави. В Германия са поставени само 13% от получените дози. В Италия – 19, Франция - 11%, Австрия – 11%, Белгия – само 4%. Въпросът, на който троловете на ГЕРБ и шайката няма да отговорят е защо, са поръчани рисково такива количества само от ЕДИН производител? И то за ваксина, която самият производител не препоръчва за определени групи и която се ползва с най-ниско доверие в Европа? Пак ли правите далаверки върху живота на хората, понеже директор на "Астра Зенека - България" е Зоя Паунова, майка герберската евродепутатка от ГЕРБ - Ева Майдел. Друга логика не виждам.
26.02.2021 15:02 / Отговор
Чудна работа!! Продукцията им залежава, а те не могат да насмогнат на доставки!
26.02.2021 15:39
онака е Баба Цецка от съседния вход ли ти каза?Е,тогава е вярно!
26.02.2021 17:43
До Трола Какви са тия проценти където ги цитираш бе/Ма/, от центъра за дезинформация на Позасрано ли ги вземаш! Отговорът е прост...Астра Зенека са били най-напред с ваксината през лятото,затова с тях са водени преговорите! Самите преговори са водени от ЕК, та да твърдиш, че майката на евродепутат можела да повлияе на цялата ЕК показва че или си слабоумна, или ти се плаща за да... лъжеш!
26.02.2021 16:00 / Отговор
За тия изверги пандемията и човешката смърт е политическо оръжие, та една руска ваксина.. Нека българинът да гледа и дано най-накрая му се задейства мъчителният процес, наречен мислене. Дано осъзнае в каква долнопробна лъжа го е омотала безскрупулната опозиция.
26.02.2021 17:49 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати