Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Блъсков: Кирил Петков превръща ДАНС в Гестапо

Мрежата

Блъсков: Кирил Петков превръща ДАНС в Гестапо

Блъсков: Кирил Петков превръща ДАНС в Гестапо - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Петьо Блъсков

Кирил Петков превръща ДАНС в Гестапо.

Всяка седмица събирал началниците на сигурността и им нареждал да има арести. По всички линии. На всяка цена. Защото “хората искали”.

Абсолютно същото е заповядвал Адолф Хитлер на Хайнрих Мюлер преди 80 години. Абсолютно същото е нареждал Владимир Ленин на Лаврентий Берия преди 110.

Арести веднага и на всяка цена. На политическите им противници.

Бих подходил към това изявление като към всичко останало, което излиза от устата на този човек - с усмвка и скептицизъм, но тези думи са сложени в главата му от други хора. Той, бидейки това, което е, просто не може да си държи устата затворена и плановете на господарите му лъсват в национален ефир.

Те вече започнаха с “арестите на всяка цена”. По време на предизборната кампания в десетки малки населени места, активисти и симпатизанти на опозицията бяха извеждани с белезници на развиделяване от домовете си пред очите на децата и близките си. Възрастни хора, един човек с 3 байпаса на сърцето, жени… Никой не беше пощаден. Трима от тях наскоро успяха да осъдят МВР за неправомерно задържане. И какво от това? Стресът, тормозът и старахът няма да се изтрият.

Вие разбирате в какво искат да превърнат България?


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати