Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Блиц“: Ще нарисува ли Божков комикс за срещата си в петролната компания с опозиционен лидер?

Мрежата

„Блиц“: Ще нарисува ли Божков комикс за срещата си в петролната компания с опозиционен лидер?

Снимка:

Дали хазартният бос ще включи и картинки със сегашния шеф на софийската организация на опозиционната партия и дългогодишния му предшественик

Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков пусна в обращение комикс с Али Баба навръх Деня на детето. Интересно е обаче дали Божков ще разпрати и друг комикс за посещението си в офиса на могъща петролна компания, в който се е срещнал с опозиционна лидерка и заедно са обсъждали поправката в Закона за хазарта.

Първоначално тя е обещала подкрепа на Валери Симеонов, но веднага след това изненадващо е притихнала. Затова е добре Али Баба да си каже каква е била причината за притихването и срещу какво е било постигнатото. Кажи си, Али Баба! За да е още по-интересен комиксът, ще видим дали хазартният бос ще включи и картинки със сегашния шеф на софийската организация на опозиционната партия и дългогодишния му предшественик, известен с прозвището Дългия инкасатор, който дълги години е бил на негова лична издръжка.

Имената на въпросните комиксови герои ги знаем много добре, но предстои да разберем дали Божков ще ги съобщи в характерния си стил. Чудно и дали Божков ще възложи на карикатуристите на олигархията, които са публично известни, да опишат още много комикси от престъпния му живот. На тях със сигурност ще са им необходими десетилетия за подобно "творчество", защото приказката на Шехерезада не е само една глава...

Източник: Блиц  


Коментари (1)

Karabas Barabas Другата седмица гус‘ин БоШков пусне детската книжка за оцветяване „Али Баба и четиридесетте черепа“! Бой ще има за нея, неговите Матросовци ще се изпотрепят да си я купуват, че и за Нобелова награда по литература ще го предложат!
01.06.2020 20:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още