Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Чудите се къде е Ваньо Сушата? При Слави Трифонов и „Има такъв народ“

Мрежата

Чудите се къде е Ваньо Сушата? При Слави Трифонов и „Има такъв народ“

Текст: ZaPernik

От партията на Слави Трифонов буквално ще взривят Перник тази вечер. Скоро беше откриването на новия им офис в града и представянето на кандидат-депутатката им. На освещаването имаше около 5 човека и кандидатите от листата. Видно от снимката. Но бомбата, която ще взриви Перник е кой е един от тези пет човека?

Това е бившия директор на ВиК Иван Витанов – следствен по водната криза. Може би най-мразеното лице в Перник. Иван Витанов, на който перничани влизаха в кабинета да го линчуват и протестираха под прозорците, а той им отговаряше нагло.

Първоначално помислихме, че Иван Витанов се е присламчил към новата партия на Слави Трифононов, търсейки спасителен пояс или просто е симпатизант. Не можехме да повярваме обаче това, което чухме по микрофона от водачката на листата на „Има такъв народ“ в Перник – възрастната дама Галя Бърдарска. Реално ако перничани гласуват за Слави Трифонов, тя ще стане депутат от Перник. Галя Бърдарска от „Има такъв народ“ обяви, че Иван Витанов е поканен неслучайно на откриването на партията в Перник и още повече – анонсира, че Перник се нуждае от добро ръководство в бъдеще.

„Перник се нуждае от добро ръководство в бъдеще. Тук съм поканила неслучайно бившия управител на ВиК Перник – господин Витанов, към който се хвърлиха всички проблеми по водната криза, а фактически той не беше виновен“, каза от микрофона Галя Бърдарска – водач на пернишката листа на „Има такъв народ“.

Онемяхме! Това ще взриви Перник. Очевидно от партията на Слави Трифонов са начертали хората по места и тази дама се изпусна в аванс какви ръководители ни чакат. Тя заяви, че Перник имал нужда от тях.     

Предизборното слово на г-жа Бърдарска продължи с абсолютно незасягащи теми перничани, изречени на диалектен език. Там тя нарече екологичните оценки за климата – простотии, с които направо взриви допълнително останалите от екипа на „Има такъв народ“, които бяха застанали зад нея. Главният секретар на партия „Има такъв народ“ Виктория Василева (жената отзад) започна да я дърпа за жилетката да млъкне няколко пъти. Но бъдещата депутатка беше опианена от момента.

„Аз бЕх част от регионалните прединвестиционни проучвания на Перник за средствата, европейските. Не бЕх съгласна с много неща. Да не говорим, че трябваше да бъда проектант за реконструкцията на питейната станция. Беше ми прекратен гражданският договор. Работех по други проблеми на този проект. Не съм останала без пари, да не кажат, че се оплаквам, че са мА изключили от паричното възнаграждение. Участвах там за екологични оценки – за климата, за такива простотии“, обясни биографията си кандидат-депутата на Слави Трифонов от Перник.                                                                           

След като на два пъти се опитаха да я подбутнат по жилетката, най-вероятно за да спре да говори, хората на Слави отзад започнаха да се подхилват помежду си от неловката ситуация.

В същото време отпред около 5 човека слушаха какво бъдеще ни чака. Сред тях бе и скритият коз на „Има такъв народ“ Иван Витанов – Сушата. Единственият посочен от микрофона ръководител за пример, от когото Перник имал нужда.

Ваньо Сушата – човекът, оставил 100 000 души - майки с деца, възрастни без вода в зимата. Човекът, срещу който протестираха стотици души.

Знае ли Слави Трифонов какви хора ще станат депутати от неговата партия, ако спечели вота на избирателите и кои хора готвят тези бъдещи депутати за ръководни назначения в Пернишко? Наистина Перник ще бъде взривен! Хората най-малко очакваха това!                           


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети