Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Дачков: Единствената новина от това изслушване е новото ниво на примитивизъм, до което сме се свлекли

Мрежата

Дачков: Единствената новина от това изслушване е новото ниво на примитивизъм, до което сме се свлекли

От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков

Светослав Илчовски говори несвързано, не се разбира нищо от неговите разкази. В днешното изслушване няма нищо по същество и подкрепено с поне едно сериозно доказателство. Очевидно е, че е активиран под натиск, за да прави панаир.

И последното е най-тъжното в тази история, защото престъпленията на ГЕРБ в управлението няма да бъдат показани в истинската им светлина, нито ще бъдат наказани справедливо, ако се върви по този начин. Единствената новина от това изслушване в българския парламент е новото ниво на примитивизъм, до което сме се свлекли.  


Коментари (28)

Мицева Закриването на спецсъда и спецпрокуратурата се отлага и се връщат към единственото, което могат - компромати, интриги, догатки, слухове, подозрения, съмнения! Изобщо "нямам доказателства, но твърдя"!
07.05.2021 21:07 / Отговор
Мая си прави Костинброд и лапни шараните зяпат и ахкат. Сталин и Хитлер на куп.
Новината:
„С промените в ИК народният суверенитет върху изборния процес беше отнет от българите и беше делегиран на машини“ - http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/2409291

"ГЕРБ: Ще откраднат изборите, ако не се броят разписките от машините" - https://breaking.bg/novini/gerb-shte-otkradnat-izborite-ako-ne-se-broyat-razpiskite-ot-mashinite/
07.05.2021 21:35
ПЛАНЪТ ПУТИН - РЕШЕТНИКОВ - РАДЕВ.......... РАБОТИ НА МАХ..... .
РАЗЧЛЕНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ, В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ......
..... НАРОДА ОЩЕ СПИ.....
07.05.2021 23:21
Лъжите на БСП, ДПС и ДБ Вместо прозрачно паралелна преброяване ви натресоха най-тъмното преброяване - от програмистите на Мадуровските машини, които никой не знае и не вижда. А бяха други времена, когато им изнасяше:

„Инициативата изборите да се преброят паралелно от външна агенция е на "Коалиция за България" и по-конкретно на нейния лидер Сергей Станишев. Към тази идея обаче се включиха и други партии, които оформиха своеобразна опозиционна коалиция около социалистите: ДПС, "Атака", ДСБ и партията на Меглена Кунева.“ - https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/izbori2013/2013/05/06/2054730_povtorno_prebroiavane/
08.05.2021 08:08
attropo Права сте - точно ПРОСТАЦИТЕ от групичката на бойкикев,лайнявото трио,мая галевска пацавурова и другата гмеж *нямат доказателства,но твърдят*!
07.05.2021 21:23 / Отговор
Киро Много точно казано адмирации
07.05.2021 21:28
Анна ОФ ФРОНТ НА ДБ ( НАЙ ЛЯВАТА МАФИОТСКА ГРУПА),ИТН,МУТРИТЕ ДОСТИГНАХА ДНЕС НОВО ДЪНО!
ДЪНОТО ДА ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ 1945Г КОГАТО СРЕШУ ДОНОСИ НЕВИННИ ХОРА СА БИЛИ ВКАРВАНИ ВЪВ БЕЛЕНЕ И СА БИЛИ ИЗТЕЗАВАНИ И УБИВАНИ БЕЗ ВИНА !
ВИЕ СТЕ ПЕТНО ЗА БЪЛГАРИЯ!
ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА АЛЧНИ ЛЕШОЯДИ!
ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !
07.05.2021 21:28 / Отговор
Хм... Вън от парламента ли? Машините на Мадуро имат думата!
Глас на народа няма. Има овце, които гледат парада на Радев - https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9769002
07.05.2021 21:38
Това е познат номер на ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ИМАТ ТЕХНИ ЖУРНАЛИСТИ ПУБЛИКАЦИИ НА ДОНОСИ И СЪСИПВАТ РЕКЕТИРАТ ПРАВЯТ ИНТРИГИ НА БАЗАТА ЕДНА ДРУГАРКА КАЗА...БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИЛИ ФАКТИ!
КОЛКО ХОРА ПОСТРАДАХА ВКЛЮЧИТЕЛНО А лично познавам хора които след това водиха дела и доказа че са невинни и това е клевета ,НО НЕРВИТЕ ,БЕЛИТЕ КОСИ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СРЕДСТВА ЗА АДВОКАТ!
МРЪСНИ ОФ ДУШИЦИ И ТАЗИ ПАТАЛОГИЧНА ЛЪЖКИНЯ ПСИХОПАТ КСТОНБРОДСКА КОЙ И ДАВА ПРАВО ???.
ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА , БЪЛГАРИЯ ДА НЕ И Я БАЩИНИЯ!
ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА КАК МАЯ МУТРАТА Е ВЛЕЗЛА ВЪВ ПАРЛАМЕНТА , ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ СИГУРЕН ЗА нея ???
07.05.2021 21:36 / Отговор
Тартаковер Дачков е умен човек, но душевно е курва. Винаги може да промени позиция, за да угоди на някого, респ. да спечели нещо за себе си. Затова лично аз не вярвам на такива, дори в някои моменти позициите ни по определен въпрос да съвпадат.
Преди много години водеше едно предаване "Гласове". Тогава беше слуга на Костов и неговата власт. Веднъж покани и сблъска режисьора Яв. Гърдев и възрастния Ст. Цанев. Беше подлъгал Цанев, че ще дискутират по определена тема, но така мръсно го облъчи с неочаквани с непредвидени и внезапни въпроси, че стария поет, макар обръгнал на всичко, излезе от студиото и май беше пред инфаркт.
След това започна да слугува на други. Това е Дачков !
Който иска тук да му вярва и го следва. Аз не съм в тази категория.
07.05.2021 22:01 / Отговор
Тартаковер е умен човек, но душевно е курва. Винаги може да промени позиция, за да угоди на някого, респ. да спечели нещо за себе си. Затова лично аз не вярвам на такива
07.05.2021 22:36
ТАРТАКОВЕР Е ПРОСТ, КАТО СЪВЕТСКИЯ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ..... ИЛЧОВСКИ, КОЙТО БИЛ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ...... Е ТЕХЕН ГУРУ.... ХА ХА ХА..!!
ПРОСТАЦИ, ТА ДРЪНКАТ...... КАЗАЛ ИМ ТОЙ......
07.05.2021 23:16
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още