Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Даниела Таринска: Шоумен като Слави не е благодарен само на Сашо Дончев

Мрежата

Даниела Таринска: Шоумен като Слави не е благодарен само на Сашо Дончев

Даниела Таринска, БЗНС

Започнах да чета книгата “Слави Трифонов, За мен е чест”. Още съм на 11 стр. И попадам на следното: 

“Основната подкрепа за съществуването на “Хъшове” беше от Сашо Дончев, собственик на “Овергаз”. Аз имам честта той да е мой приятел и съм му изключително задължен за това, че той безкористно, като човек, който поддържа свободата на словото, подкрепяше предаването ”Хъшове”.

Край на цитата.

Сега, не ме разбирайте погрешно. Шоу бизнеса работи и се подкрепя от олигарси, мутри, престъпници и това не е новина, нито е само в България. Шоумен като Слави не е благодарен само на Сашо Дончев, от 11 до 231 страница на книгата му, вероятно ще прочета имената на всички олигарси и по-известни прякори.

Въпросът ми е, когато съставяш правителство, което да управлява България, продължаваш ли да си благодарен на всички тези олигарси и по-дребните, с прякорите?

В какво точно се изразява тази благодарност?

А, в едно близко бъдеще, свързано с разпределението на милиарди евро, когато ти звъннат по телефона и ти припомнят как са ти помагали в най-трудните моменти, какво точно ще им кажеш?

Това ми се иска да попитам! На прима виста, още съм на 11 стр.  


Коментари (9)

СЛАВИ ТРИФОНОВ...... ГЕОРГИ ИЛИЕВ (ВИС1).... АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ (МАЙСТОРА)..... РУМЕН РАДЕВ.... .
...... РЕЗУЛТАТА:.... СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПУТИН /РАДЕВ......... 2021 Г.....
...............................ПРОВАЛЕНО УЧЕНИЕ НА НАТО В ЧЕРНО МОРЕ......... 2021.....
..............................БОЛЕСТИ И ГЛАД ЗА БЪЛГАРИТЕ............
09.04.2021 19:21 / Отговор
Убитият от мафията Георги Стоев бе написал в трилогията си "БГ кръстникът" как Слави Трифонов искал от Славчо Христов 300 000 марки, за да пропагандира за СДС. Защото Сашо Дончев му давал по 40 000 долара на месец, за да пропагандира за БСП. Славчо Христов казал "Е...бал съм го в СДС-то.... 300 000 марки са много пари. Предпочитам да си ги запазя" Но Сашо Дончев е давал, както сам Сл. Тр. обявил пред Сл. Христов и очевидеца, чиито разказ предава Георги Стоев. /стр. 280 от "БГ кръстника /истинската история на Маджо/"
09.04.2021 19:21 / Отговор
Ще мълчи и ще изпълнява, както прави и в момента.
09.04.2021 19:27 / Отговор
Лино МНОГО,МНОГО ДЪЛГО ЩЕ МЪЛЧИ,ТОЯ КУЦ КОН.
ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ОЩЕ МНОГО НЕЩА, НЕ САМО ОТ Г.СТОЕВ.
И ТОВА ПОКРИВАНЕ В БОРОВЕЦ ,АМА ХИЧ НЕ Е СЛУЧАЙНО. МАФИЯТА НЕПРОЩАВА НИКУМО.
ГОНИ ГО НЕ КОРОНА ВИРУС,А МАФИО ВИРУС.
09.04.2021 19:46 / Отговор
Тартаковер Ами, патко Даниела, направи си труд да прочетеш цялата книга и тогава коментирай. Ще прочетеш за много негови срещи, за забавни ситуации с военни самолети, за писателя Лий Чайлд, за огромното уважение което в НАТО имат към пилота Румен Радев станал в последствие нашия президент... И други работи може да прочетеш, но очевидно си от онези които трудно четат и с радост захвърлят книгата след няколко страници...
За твое успокоение, не си единствена. Коментиращите тук със сигурност са като теб. Нищо не го показва толкова ясно, колкото изписаните от тях коментари!
09.04.2021 22:07 / Отговор
НИКЪДЕ НЕ ОБИЧАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ... .
РУМЕН РАДЕВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЙТО ОПРАВДА АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ ОТ РУСИЯ НА ПУТИН............."ПРАВОВЕРЕН НАТОВЕЦ"...? .... ИЛИ ПОРЕДНИЯ ЩИРЛИЦ......
УКРАЙНА И РУСИЯ СА ПРЕД ВОЙНА..... ЗАТОВА Е И МЕТЕЖА НА СЪВЕТСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ......
09.04.2021 22:55
Още един, за когото обидните квалификации са аргумент. Когато някой е кух и винаги е играл по чужди сценарии, това е резултатът. Какъвто лидерът, такива и защитниците му.
10.04.2021 12:05
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още