Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ДБ искат държавата да плаща тестовете на депутатите

Мрежата

ДБ искат държавата да плаща тестовете на депутатите

Снимка:

ДБ са внесли свой проект на решение, за да може в Народното събрание да се влиза със „зелен сертификат“. Оказва се обаче, че „демократите“ на парламента нямат намерение депутатите сами да си плащат тестовете, ако нямат документ за ваксинация. Според вносителите от ДБ това трябва да става от бюджета на Народното събрание.

Това обяви Ангел Ангелов във фейсбук. По думите му Мартин Димитров е публикувал цялият проект на решение, но след коментарите, че не е редно тестовете на депутатите да се плащат от данъкоплатците, които и без това са принудени сами да си ги закупуват, за да ходят на работа.

Ето и коментарът на Ангелов:

Ето как действа виден член т.нар. "демократична" партия. Първо поства проекта на решение с всичките му точки за влизане в НС със зелен сертификат и аз виждам точката, в която се предлага тестовете да се заплащат от бюджета на НС (публични средства). Негодувам в коментар, че изискват всеки гражданин да заплаща тестове с лични средства през ден, а на всичкото отгоре  искат да плаща и техните тестове чрез нашите данъци. Коментарът ми беше изтрит на момента, след което аз го поствам пак, пак се трие и така 4 пъти докато това първеню не измени поста си като скри точките и остави само този лист с подписите без подробната информация по предложението. След, което заключи поста за коментиране. Толкова за "демократичния" дух в партията. И 6те процента са им много.  


Топ новини

виж още

Актуална тема