Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ДБ с агитационен клип за легализация на марихуаната, обучавали как да се отглежда в домашни условия

Мрежата

ДБ с агитационен клип за легализация на марихуаната, обучавали как да се отглежда в домашни условия

Снимка:

Кандидат депутати на ДБ открито агитират в социалните мрежи за легализация на марихуаната. Според тях, веднага щом получат нужните гласове и влязат в парламента ще внесат закон, с който да да може всеки един да носи до 5 гр. от дрогата в джоба си.

Идеята е осенила кандидат депутата от партията на Христо Иванов, Иван Калчев представяш себе си като Глиги. Според него само до няколко месеца, свободната употреба на марихуана в България ще е възможна, само му трябват няколко хиляди гласа, за да успее да се добере до Народното събрание. След това от думите на Глиги става ясно, че проблеми няма. Вероятно съди по работата на предходния парламент, където важни закони се променяха за часове и се обнародваха по нощите.

От видеото, което се рекламира в социалните мрежи, прави впечатление, че Калчев известен с прякора Глиги има доста забавен говор и често забравя какво точно говори. Трудно му е да обясни и идеите си в пълнота, но важното е да бъде легализирана марихуаната. Самият Калчев се хвали, че е научил не един и двама кака да си отглеждат дрога в домашни условия, пък дали е за продажба не става ясно.   

 

  


Етикети ДБ, марихуана

Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още