Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Делян Пеевски призова Прокопиев да се яви на политическата сцена

Мрежата

Делян Пеевски призова Прокопиев да се яви на политическата сцена

Снимка:

Кандидат-депутатът от ДПС Делян Пеевски, освен че се завърна на политическата сцена, вече е активен и в социалната мрежа. Той има профил във фейсбук, където вече открито се изявява. Един от постовете му е отправен към собственика на медии Иво Прокопиев, който през годините е свързван с партията на Христо Иванов и ДБ, а с днешна дата и с новата формация на Кирил Петков и Асен Василев.

Ето какво написа в своя профил Делян Пеевски:

Господин Прокопиев, време е да спрете да се криете зад медии и политически проекти.

Време е да излезете с лицето си и да защитите политически си амбиции.

Време е да бъдем директни с българските граждани. Аз съм кандидат за народен представител, не крия партийната си принадлежност и търся подкрепата на гражданите.

 Време е да го направите и Вие. Щом не желаете да участвате лично на избори, като един от основните участници в политическите процеси в България сте длъжен най-малкото да изразите своите политически пристрастия и да кажете кого подкрепяте и защо!

 Няма нищо страшно, след всички лъжи които изсипахте по мой адрес през годините аз пак съм тук с лицето си. Така, че нямате причина да се притеснявате, вземете пример от мен и заявете публично къде отива вашата политическа, медийна и финансова подкрепа!  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема