Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата избухна след потъването на „Вера Су“: Липсата на управленски и административен капацитет е отчайваща

Мрежата

Мрежата избухна след потъването на „Вера Су“: Липсата на управленски и административен капацитет е отчайваща

След повече от две седмици криза, корабът „Вера Су“ с тонове опасен товар и екипаж на борда си започна да потъва. Служебният премиер Стефан Янев преди часове реши да състави координационна група, за да решава как се излезе от вече потъващата ситуация и криза.

Ето и част от коментарите в мрежата: 

Деница Сачева

"Vera Su" bmarine... накрая ще се окаже подводница, а не кораб.

На 13-тия ден премиерът най-после подписа заповед за създаване на координационна група. Малък детайл е, че тя няма за ръководител вицепремиер, а двама министри.

Няма да е ясно кой кого ще ръководи и как ще организира, но като се има предвид, че досега „решаваха“ проблема само с едно уволнение, и тази заповед е голям напредък.

 

Борислав Цеков

Съобщават, че корабът Vera Su е пред потъване. Екологична катастрофа заплашва най-дивите и живописни части от Северното Черноморие. Бездействието и неспособността на властите да овладеят ситуацията седмици наред е истинското престъпление в случая. Българската държава е напълно неподготвена за подобни ситуации, както по Черноморието, така и по Дунава. Няма нито необходимата техника, нито подготвени екипи и експерти. А липсата на управленски и административен капацитет е отчайваща.

 

Костадин Ангелов

Гледам потъващия “Vera Su” и си мисля за действията по надигащата се вълна от COVID-19.

Асим Адемов

Корабът "Вера Су" -  визитната картичка на управлението на правителствата на Румен Радев!

Корабът заседна и потъва, каквото те правят и с държавата ни, която управляват от няколко месеца насам. Корабът потъва, но на повърхността ще остане некомпетентността на служебните Радеви  министри. Хубавото е, че има решение и то е на 14 ноември, когато може да спрем потъването на страната ни и окончателно да "потопим " некомпетентното управление на Р.Р.  


Топ новини

виж още

Актуална тема