Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Добрев за Йончева: Нито една лична или политическа амбиция не трябва да бъде постигана на гърба на лъжата!

Мрежата

Добрев за Йончева: Нито една лична или политическа амбиция не трябва да бъде постигана на гърба на лъжата!

Снимка:

Областният координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев, Фейсбук

Осъдих Елена Йончева за клеветническите ѝ твърдения, за черната кампания, с която накърни не само моето име и работата ми, но засегна и хилядите честни хора от Хасково, които работят за ГЕРБ. Месеци наред аз и моето семейство бяхме подложени на унижения, които по никакъв начин не кореспондираха с истината. Заради изявленията ѝ десетки честни хора понесоха удари, които не заслужаваха и търпяха клеветите на Елена Йончева, само защото тя преследваше своите лични цели.

Аз мисля, че нито една лична или политическа амбиция не трябва да бъде постигана на гърба на лъжата! Това е непристойно.

Затова потърсих правата си и защитих моето име, това на семейството ми и на хората от Хасково, които понесоха стоически опозоряващите клевети на Елена Йончева.

Винаги съм вярвал в българското правосъдие! Както вярвам в това, че всяка клевета трябва да бъде заклеймена като най-позорен акт!

 

 

Осъдих Елена Йончева за клеветническите ѝ твърдения, за черната кампания, с която накърни не само моето име и работата...

Публикувахте от Делян Добрев в Сряда, 20 януари 2021 г.  

Коментари (4)

Анастас #

Червената Бабичка Гьончева
е Клеветница и Манипулатора.
А на всичко отгоре е КГБейска Матрьошка.
Като си свърши у нас работата по осиране и клепане я изпратиха да трови атмосферата в Брюксел и да продължи да оплюва вече и
България.

Ще си намери някой ден Майстора, както си го намери Мутрата Филип Боков ... а и двамата са тясно свързани с Мутрата серГей !

(обобщително пророчески)
20.01.2021 18:17 / Отговор
Надблюдател Изцъкленото Ленче е ясно, нея собствената злоба ще я довърши! Проблемът е в продажните сервилни медии, които нон-стоп гърмяха..."кумгейт,кумгейт...", а сега кгато всичко това се оказа една огромна лъжа и манипулация, ги няма никакви!
20.01.2021 20:06 / Отговор
Пацо Безсолната чорба е просто гадно недоразумение, което просто ще се забрави заедно с миризливия и "съдружник по интереси" Рада-дълбоката..
21.01.2021 11:23 / Отговор
Z Каквато и да е присъдата на лъжливото Ленче, тя постигна целта си. Извади от политиката един умен млад човек, който през годините докато съдът е търсил истината, можеше да работи за България, вместо да си губи времето и нерсите да доказва , че е невинен. Уви, тези години са безвъвратно загубени за Добрев и за това Господ ще я съди тази изпечена лъжкиня. Системата ни е много толерантна относно клеветниците. Досега не е пострадала кариерата на нито един клеветник. Затова компромати и клевети се сипят ежедневно и съсипват живота на много хора. Ако, например, при доказана клевета се отнемаше цялото имущество на клеветника, мнозина щяха да се замислят преди да маскарят другите.
21.01.2021 11:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още