Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Двама военни генерали запазват субординацията си и вземат властта

Мрежата

Двама военни генерали запазват субординацията си и вземат властта

Снимка:

Александър Йорданов, евродепутат

От днес имаме ляво, популистко и промосковско правителство. Цел: създаване на условия за преизбиране на проруския ни президент.

Асен Генов

Слушам Радев и служебния министър-председател. Ако нещо прилича на хунта - това ще е. Двама военни генерали запазват субординацията си и вземат властта. Единият - президент. Другият - назначен за служебен премиер.

Change my mind...

Кристиян Шкварек

В теб живеят два вълка.

Единият е американски.

Другият иска гласовете на БСП.

Ти си Румен Радев.

Иван Сотиров

Ако служебното правителство не започне разследване за руския анклав „Росенец“ и руския „Турски поток“, ще е ясно, че зад тези натовски и харвардски дипломи се крият руски момчета!

Владимир Зарков, журналист

Девалвира даже гювеча в тая държава!

Обезцени се мечтата за държавния гювеч!

Алековите разни хора с техните разни идеали се облизваха за Солунската митница: Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене…“

Наследниците им днес се облизват не за две години, а за 2 месеца в Министерски съвет! Същият съвет, пред който носеха ковчези, изсипваха вмирисана риба, пикаха, мятаха продуктови яйца от „Лудогорско пиле“.

Гледам го днес комунистът Велислав Минеков. Нахилен, доволен, овластен, отблъскващ… По-щастлив сигурно не е бил от времето, когато баща му вдигна приживе паметник на Тодор Живков. А после вкъщи не можеше да си преброи хонорара.

Е, малкият Минеков може да е доволен, надмина татко си. Сам той стана паметник. Паметник на келепира от площада, на лъжата от протеста. Велислав Минеков е паметник на подмяната!

Пичове от паветата, дето искахте власт на младите хора, чувствате ли се прекарани?

Болката ви отзад ще мине, но вечен ще остане срамът, че домъкнахте такива като Минеков, като Янаки Стоилов, като Бойко Рашков, като другите комунистически динозаври в Министерски съвет!

ПП: Никога повече протестът не трябва да създава фалшиви водачи. Такива като Минеков, Хаджигейов и Ян Бабикян не работят за протеста. Те просто го обяздват, за да стигнат по-бързо до своята Солунска митница.

Хубавото е, че денят на разплата с тези буфосинхронисти наближава. Ей го де е 11-ти юли…  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още