Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Фучеджиева: Жалки сценарии, мъртвородени от един вдигнат юмрук, който поведе държавата към провал

Мрежата

Фучеджиева: Жалки сценарии, мъртвородени от един вдигнат юмрук, който поведе държавата към провал

Фучеджиева: Жалки сценарии, мъртвородени от един вдигнат юмрук, който поведе държавата към провал - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева

ПП искат нови избори. Ще ги имат. Румен Радев ще управлява и тайно ще мечтае за победа на Русия. Хазарта да направи и 5 клипа, а Просто Наско да режисира турска сапунка с канадската сладкарка, тортите й поляти с горчиви сълзи, разкъсаният Киранч Петковлъ между розовата захар и изоставената полугола Лена, страдаща самотна русалка на розов пясък на екзотичен бряг, изборите ще ги доведат до още по-нисък рейтинг. Бащата на Киранч, патриархът, се вихри като една мъжка Бонка, неспособен да контролира жаждата си за власт, но къде е сапунената Лейди Макбет да му сипе отрова в ухото и да миряса? Няма я. Диана Дамянова предпочете да меси баници на турската граница.

Диана Дамянова меси баници на турската граница.

Хем рап, хем скрап.

Засмейте се. Поне се озъбете.

Горките ние, горкият ни народ. Явно заслужаваме тези жалки сценарии, мъртвородени от един вдигнат юмрук, който поведе държавата към провал през лятото на 2020 г..

Напускам политиката във фейсбук, пренасям се на един камък на Витоша на който ме посетиха един скакалец, един щурец, един малък и един голям паяк. Явно бях окупирала тяхната държава. Не ги убих, само ги изплаших за да си ходят. После се оттеглих, защото камъкът си е техен.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати