Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков към ПП: Приключи времето когато хората ви мислеха за млади, вече ви мислят за глупави

Политика

Тома Биков към ПП: Приключи времето когато хората ви мислеха за млади, вече ви мислят за глупави

Тома Биков към ПП: Приключи времето когато хората ви мислеха за млади, вече ви мислят за глупави - Tribune.bg
Снимка:

„Забравете да си оттеглим кандидата. Ние на ПП няма да дадем никаква отстъпка от тук нататък. Приключи хубавото време в което ви мислеха за млади, вече ви мислят за глупави“, заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков в отговор на Искрен Митев от ПП.

По думите на Митев не било прецедент втората политическа сила да излъчи председател на Народното събрание и даде за пример 2013 година, когато коалиция имаше между БСП и ДПС, с негласната подкрепа на Атака и премиер Пламен Орешарски. Тогава бе избран Михаил Миков, вместо Цецка Цачева, която беше излъчена от първата политическа сила тогава ГЕРБ.

„В своята традиционна наивност изрече и това за 2013 година и ще му припомня как приключи как започна онзи експеримент  - с фалит на банка и 6 млрд. лева дълг, с провал на тази партия, която излъчи този председалел и стигна днес до 9%“, каза още Биков визирайки БСП.  

Депутатът от ГЕРБ-СДС бе категоричен, че нямат никакво намерение да ходят след ПП, защото дори и хората не го правят, защото загубиха 130 хиляди гласа.

„Нямате никакво право да ни съветвате какво да правим, не ви искаме съветите, не ви искаме нищо. Не искаме подкрепа от вас. Това което се опитваме да кажем на другите партии, които стоят и мълчат, защото не знаят какво да кажат. Този парламент още в първия си ден е спънат, нека да отиваме на избори още на 15 януари, бюджет може да се през март, което ще ни излезе много скъпо“, каза Биков.

Той допълни, че не може едновременно да се обявяваш за опозиция, а да искаш да имаш шеф на парламента.

„Или имаш председател на парламента и тръгваш да правиш мнозинство или си опозицията и не участваш в управлението. Никой не иска да сте в управлението, дори доста проблеми биха се спестили без вас. Не ни съветвайте, нямаме нужда от вашия акъл, видяхме какво направихте. Няма да отстъпим по никакъв начин на този рекет, направихте хората на маймуни“, заяви остро Биков и призова колегите от ДБ да излязат и да кажат мнението си, да спрат да се страхуват и да се крият по ъглите.   

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети