Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ген. Мутафчийски: Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия!

Мрежата

Ген. Мутафчийски: Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия!

Ген. Мутафчийски: Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия! - Tribune.bg
Снимка:

Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, Началник на ВМА и главен лекар на Въоръжените сили на Република България, честити днешния празник. Ето какво пожела той:

Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия!

Днес се прекланяме пред всички доблестни воини, пожертвали живота си за свободата и независимостта на България. И отдаваме заслужена признателност към всички военнослужещи, които са част от редиците на Българската армия!

Множество са наградите за храброст в надвековната история на ВМА – награди за проявена образцова смелост в извънредни ситуации от медицинските ни екипи. Ситуации, отразяващи волята и силата на характера.

ВМА отдавна е спечелила най-голямата награда – доверието на пациентите! Заслужено признание за смелостта, доблестта и гордостта, с които Вие, колеги, защитавате името на българската военна медицина!

Благодаря Ви, че сте пример за всички – с всяко Ваше решение и действие, независимо от ситуацията и предизвикателствата пред нас! Доказвате го ежедневно с работата си в болниците и при изпълнението на мисиите зад граница! Доказват го и нашите курсанти – бъдещи военни лекари и бъдещи лидери, следвайки заветите на нашите предци!

Бъдете здрави и все така единни!

Честит празник и на всички, които днес празнуват своя имен ден! Носете името си с гордост!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети