Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Георг Георгиев: Казусът с гражданството на Кирил Петков е и морален

Мрежата

Георг Георгиев: Казусът с гражданството на Кирил Петков е и морален

От Фейсбук профила на Георг Георгиев

Казусът с гражданството на Кирил Петков не е конституционен. Не е дори политически. Той е преди всичко морален и ценностен - искаме или не да бъдем лъгани.

Защо сме станали така лицемерни? Едни, само при съмнения, разпъваме на кръста на общественото порицание, а на доказани измамници сме склонни да дадем безусловна амнистия?

Какво значи някаква си конституция?! Цял народ не е вложил в нея надеждите си за свобода след почти 50 години диктатура. Не. Глупав и наивен народ - не е предвидил пришествието на Канадско-Харвардския спасител.

Тцтц

За да завърша там, откъдето започнах - гайс (умно-красивото „другари”), Канада е прекрасна държава. Обожавам я. Ама е чужда. А Петков ѝ се е клел във вярност, нещо което между другото за България не е правил никога. Няма лошо, към онзи момент да си месия-протестър не е било модерно, но настанаха други времена. Гадните ГЕРБ я докараха дотам, че да работиш за България в България, вече е престижно и авторитетно.

Е много моля тогава, България в името, на която захвърляте клетви и паспорти, не би желала да я управляват шмекери. Ако елементарно нещо като казването на истината, която сам си си избрал затруднява, то тогава благодарим за спасението, нЕкой друг път.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още