Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Георг Георгиев: Няма как от противоконституционно правителство и Радев да очакваме справяне с бежанска, здравна, икономическа и социална кризи

Мрежата

Георг Георгиев: Няма как от противоконституционно правителство и Радев да очакваме справяне с бежанска, здравна, икономическа и социална кризи

От Фейсбук профила на Георг Георгиев

Няма как от противоконституционно правителство и назначилия го Радев да очакваме справяне с бежанска, здравна, икономическа и социална кризи.

Влошаването на състоянието на държавата ще продължи и това вече няма как да бъде скрито зад празни приказки. Нито предотвратено от прегръдката на БСП и ДеБъ.

Болниците се пълнят с всеки изминал ден, числата на заболелите от Ковид растат стремглаво, цените на режийните са в тавана, бизнесът е на предела си. Държавата вече не изплаща средства по мерките за помощ и стимулиране на компаниите. Допълнителните възнаграждения за работещия на първа линия медицински персонал са спрени. В центъра на столицата се забелязват все повече и по-големи групи мигранти, бежанските лагери са препълнени.

На фона на всичко това служебното правителство на Радев глуповато и некомпетентно мълчи или ангажира общественото внимание с никому нужни измислени скандали.

Утрешният ден е все по-близо, но все по-мрачен.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още