Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Георгиев не спира: Представям си доклада на Мутафчийски към Буда: „Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад“

Мрежата

Георгиев не спира: Представям си доклада на Мутафчийски към Буда: „Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад“

Георгиев не спира: Представям си доклада на Мутафчийски към Буда: Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев продължава със серията статуси, в които държи обществеността в течения за своето състояние. Вчера той се похвали, че с жена му са получили привилегията да бъдат приети за лечение в болница – той във ВМА, а тя в „Лозенец“. Причината - Георгиев от повече от две седмици се разхожда положителен, преди да го приемат във Видин и после да го преместят в София. 

Днес на страницата на организацията лидерът ѝ пише, че както и друг път са принудили системата да заработи и то в полза на гражданите.

И допълва: Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази сутрин звъня да иска доклад за състоянието ми. Представям си неговият доклад към Буда, Шиши и Гешев - Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад. Ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим. Тази година отказа няколко покани от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го питам!“.

Фейсбук Фейсбук

 

Думите на Георгиев предизвикаха вълна от негативни коментари. В повечето се отбелязва наглото му и арагантно отношение, а някои дори предлагат протест и гонене от болницата. Ето и някои от тях: 

Недялко Недялков, журналист

Мръсното к..пеле, дето умираше!!!

Обажда се от интензивното на ВМА и пак наглее, дърви се на Мутафчийски.

Ако сме хора, ще отидем и ще го изхвърлим от ВМА.

Рядко се пръква такава гад...

Болен човек, страдащ наистина, пише ли такива мерзости?

Разкарайте този симулант, дайте леглото му на истински нуждаещ се.

Генади Гърков

Ако пукне ще кажат, че са го убили във ВМА.

Огнян Минчев, политолог

Виждали ли сте по-арогантен и по-неблагодарен човек? Нямам думи, наистина...

Маргарита Мачева

А на негово място можеше да бъде някой, който наистина би оценил геройството на всички, грижещи се за него!! Просто ми е беден речника в момента, за да изразя възмущението си от това, което прочетох!

НаGъл до мозъка на костите си!!

Калина Андролова, журналист

Потресителна посредственост и форма на простащина!!! Забележете, "ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим.."

Емил Томов

Що за филмар трябва да си, за да си пътувал от Видин до София, за да те приемат в болницата управлявана от Мутафчийски, но да твърдиш, че същият иска да те трепе и да те види мъртъв? Този човек е очевидно ненормален, а хората които пригласят на тези лудости са също откачени или малоумни, за да им вярват.. Буквално да се чудиш на кой свят живеят, щото в нормалния тия конспирации и идиотщини не съществуват.

Любомир Огнянов, журналист

Шизофренията не познава граници. Първо горят маски, после реват що са заразени, дават лекари на прокурор, после мрънкят да ги лекуват. Оня Гошо сега трябва да пусне сигнал срещу себе си. То тази тъпота е наказуема!

Даниела Горчева

Чудесно е, Георги Георгиев, че сте във ВМА, където лекарите са изключително добри, чудесно е, че за Вас и за съпругата Ви, се намериха места в най-добрите софийски болници, защото мнозина други нямаха този шанс. Подкрепям и битката Ви срещу Борисов и управляващите, но съм омерзена от думите Ви срещу проф. Мутафчийски. Наистина минахте всякакви граници с това просташко самочувствие и с това грозно и несправедливо подмятане срещу проф. Мутафчийски. Жалко. Не сте достоен човек според моите представи за достойнство. Адреналинът Ви очевидно е повече от ума Ви. То само с хъс битка не се води. Трябва и акъл, трябва и почтеност, трябва и достойнство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

Тоя за това ли го набутаха във ВМА? Вече се съмнявам, че това е човешко същество, а не е някакъв бяс от подземното. Илюстрация на цялата мерзост избуяла под формата на уж простест за уж права на уж граждани. Не е вината в такива, а в тези, които ги подкрепят и хранят безочието им.
15.12.2020 09:21 / Отговор
мда Типичен пример за комунистическо мислене, каквото имат орките на ГЕРБ начело с вожда им Борисов.
15.12.2020 09:59
до мда така сме ние "орките от ГЕРБ" - да. На вас и речникът ви е беден и интелектът ви е ограничен затова едно и също си баете - каквото са ви написали или препишете от някой "орк".
15.12.2020 10:28
до мда На Вас харесва ли Ви държанието му?Трябваше ли да е привилегирован,за каквото и да е?Да не излезе,че оркът сте Вие!
15.12.2020 10:34
Киро Бизона Виж сега, @мда, Гошо от Боец е като всички останали болни във ВМА. Нито е партиен лидер, нито е някакъв ВИП, а поредният болен – нищо друго! Ген. Мутафчийски си има прекалено много задължения, за да ходи да се среща с всеки болен. Гошо от Боец може да се има за пъпа на Вселената, но си е най-обикновен тъп като слонски дирник видински цървул, така че няма защо да ни се прави на големия народен трибун! Кой си ти бре, Гошо, та ще пишеш „тази сутрин звъня да искам доклад за състоянието ми“? Кой си ти, малоумен шлякатарник с вид, харизма и интелект на болен борсук? Ами знаеш ли, че има хора, които не са Мека Мара като Борисов и ако им се направиш на майстор и директно ще викат попа да те опее? Боклук нещастен!
15.12.2020 10:46
Stefan Наистина. Бай Гошо от Видин се държи укоризнено гадно, бих казал подло.
Но е болен. Трябва да се изтърпи. Ако сега го изритат, с какво бихме се отличавали от него и съратниците му? Би трябвало да сме надскочили вехтозаветното Зъб за зъб, Око за око, Кръв за кръв.

Някога, едни последователи на Христа, Го попитали: „Господи, защо е така? Ние постим, пазим закона, а търпим лишения и ни наказват. А ето тези нито постят, закона престъпват, а тънат в охолство и разкош.”
Христос пръмълвил изречение, върху което са умували най-мъдрите мъже от Творени мира, та до днес. Звучат загадъчно, но са потресающо истинни, за този, който има очи да види съдържанието им.
Христос отвърнал: „Истина, истина ви казвам, те вече получават своята награда.” Разказах по спомен и смисъл.
15.12.2020 09:53 / Отговор
Stefan Пичове, не допускайте да мислите, че Гошо е щастлив в змийското си съскане.

Това издава страшна болка, в него бушуват бесовски страсти. Простете му и се молете за него.
Това състояние, а и на подкрепящите идеите му, вкиселява кръвта и прави хората кисели мърморковци, вечни мрънкалници и сърдити неблагодарници. Те не виждат прекрасното утро, красивия залез, красивите момичета, доброто здраве,… Не, те се вторачват във философски спорове, идеологически ежби, крамоли вледеняват сърцата им.

Никой не е пощаден, и ние сме в някаква степен поразени от света. Но в Гошо и сие това преобладава.

Болен е. Болните са невинни. Нека оздравее, и ако е нарушил закони, тогава да отговаря.
15.12.2020 09:54
Абсолютно сте прав,но никоѝ не го провокира ,тоѝ е този коѝто търси скандал по наѝ–грозният начин арогатността Нека живее и диша но да прояви малко достоѝнство и човешко смирение,но го няма и явно никога няма да го добие,това типично за червените гъонсурати.За това ми хареса мненията на Киро Бизона и лекар,за да може този малко да е наясно с поведението си.
15.12.2020 16:11
Stefan Благодаря ви, че писахте. Вижте, аз съм теоретик. Знам как трябва бъде. Но ако да имах власт, намеренията на готините Киро Бизона и лекар биха били една детска залъгалка. Бил съм по върховете на света, знам колко коварни и извратени сме. Моите мерки срещу протестиращата сган биха били само един плач и скърцане със зъби. И никой нямаше да чуе за отлипсването им. Не, няма да ги трепя, пази Боже, но си имам, като О. Бендер, 400 сравнително законни начина да ги направя да престанат да бъдат фактори в битието ни. Ще гледат умно, ще размишляват философски и ще кротуват. Най-големите питания, които ще имат, ще са „Какво има в тъмното?” и „Кой стои там Горе?”. Само при тих звук на вувузела, ще се изпускат и заравят под юргана. Нека спра, че са пости и прекалих. Но искам да ви припомня, с какво прошката и молитвата поправят света. Търпението е велика добродетел, не е овчедушие. Често казват, Бой се от гнева на смирените. Тази мисъл е истина, но не се разбира правилно от мнозина.
16.12.2020 08:03
Stefan Смиреният е търпелив, не защото в един миг му писва и вади секира да реже глави.
Не. Това са мъст и омраза, чужди на кротките хора. Но силата на кротките е в молитвата.
Ако бяхме въцърковени, и се помолехме чистосърдечно за изцеление на недъгавите психики на протестиращата паплач, воглаве бай Гошо от Видин, по чуден начин те щяха да се поправят.
Не вярвате?
Знам, че не е за вярване, Гошо да се поправи, ХаджиГенча да престане да защитава педерастки идологии, Минеков да престане да мрънка като недарена сватя, Бабикян да спре с фейк новините.
Но което за човека е невъзможно, за Бога е детска игра. Бог може да смирява лъв и магаре, змия и таралеж, горделив и смирен.

Молитвата пробива небесата, и скръбта на молителите бърка в окото на Господа. И отгоре се изсипва чутовен трясък и падат капандурите на горделивите, и настава хармония.

А, носат ми кафето. Хубав ден, и простете покровителствения тон, нямам време да се редактирам до приемливо звучене.))
16.12.2020 08:05
кесо Лайното си остава лайно. Прави се на герой но не напуска болницата ако имаше поне малко гордост, а стои защото трепери за кожата си и е сигурен, че лекарите ще го лекуват.
15.12.2020 10:00 / Отговор
ТриГуна С какво е виновен?Вие го отразявате и той ,затова си лае!
15.12.2020 10:32 / Отговор
Този нагъл ръб може само да се благодари, че д-р Мутафчийски спазва Хипократовата клетва...
15.12.2020 10:34 / Отговор
лекар И допълва: „Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази сутрин звъня да иска доклад за състоянието ми. Представям си неговият доклад към Буда, Шиши и Гешев - Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад. Ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим. Тази година отказа няколко покани от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го питам!“
Лекар съм , но такъв бих изписал по бързата процедура и надлежно изпратил в Инфекциозна на Мангъров да си хортуват или даже по-добре - Видин ! Да мре тая гад там !
15.12.2020 10:53
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети