Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Разкритие! Георги Георгиев от БОЕЦ се разхождал по улиците с доказан коронавирус

Мнения

Разкритие! Георги Георгиев от БОЕЦ се разхождал по улиците с доказан коронавирус

Разкритие! Георги Георгиев от БОЕЦ се разхождал по улиците с доказан коронавирус - Tribune.bg

„Боец“-ът си навлече гнева на Мрежата, защото получава специално лечение

Днес на страницата на БОЕЦ се появи статус,  в който се казва, че Георги Георгиев и жена му са получили привилегии, с каквито не могат да се похвалят обикновените българи – приети са за лечение от коронавирус в болница.

„Георги и Мариела бяха транспортирани от Видин до София и са приети в болници, които отговарят на техните специфични и - за жалост - много усложнени медицински нужди“, се казва в съобщението, в което е посочено, че Мариела е приета в клиника „Лозенец“, а Георги - във ВМА.

Най-интересно е, че според това съобщение на страницата на ГМО-организацията, се съобщава, че лидерът на БОЕЦ е положителен за ковид ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ: „Припомняме ви, че той е положителен за ковид повече от две седмици и рязко се влоши във вторник, когато беше приет в болницата във Видин“.

ФейсбукФейсбук

С това съобщение самите протестиращи правят зловещото разкритие, че вече болният Георги Георгиев е знаел за състоянието си, но е продължил да прави акциите си срещу управляващите. Видно е от страницата на БОЕЦ във Фейсбук, че има видеа от преди по-малко от две седмици, които са правени навън. Георгиев подсмърча, но не носи маска.

От видеата на 30-ти ноември и на 2-ри декември се вижда, че вече болният „боец“ продължава да се пуска на живо, разнасяйки изгорели кибритени клечки. В двете идентични видеа Георгиев обяснява подсмърчайки, че ще изпраща всеки ден на Борисов тези клечки, равни на броя на починалите от коронавирус. Докато самият той разнася вируса...

Още вчера стана ясно как протестиращите са организирали скоростния прием на Георгиев и жена му.

Таня Анастасова, която се описва с изречението „Гражданска позиция-винаги в опозиция“, публикува подробно описание на връзките между Георгиев и професор Коста Костов, известен като чичо на измамника от „Хелпкарма“ и виден привърженик на „Да, България“:

 

ФейсбукФейсбук

Наглите – те да са живи!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

Аванта Безобразник!Едва диша, ама лее злоба!Пълни нещастници!
14.12.2020 13:29 / Отговор
Мина Ами да стиска зъби и да варди да не изгори неговата клечка. То глупостта по хората ходи, нищо че този прилича малко на диво свине с тази четина на главата си.
14.12.2020 13:43 / Отговор
Не му желая злото и дано поне оздравее, защото няма шанс да поумнее...
14.12.2020 13:54 / Отговор
питане: И защо не се лекуват в болницата във Видин? Техните съграждани нали се лекуват там?
А защо проф. Костов не ги настани при приятеля си, най-големия специалист Мангъров? Той само за полит-цели (саботажи) ли им служи?
14.12.2020 14:16 / Отговор
k @питане: Всъщност това са четирите най-важни въпроса, на които никой от протеституиращите не иска да отговори! Защото от отговорите много боли!
14.12.2020 18:31
кесо След тези признания е редно правоохранителните органи да вземат мерки и въпросният червен нахал да бъде санкциониран както всички нарушители на мерките срещу вируса.
14.12.2020 14:43 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети