Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Главният прокурор Иван Гешев явно изненада неподготвени депутатите...

Мрежата

Главният прокурор Иван Гешев явно изненада неподготвени депутатите...

Главният прокурор Иван Гешев явно изненада неподготвени депутатите... - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Виктория Георгиева

Сигурна съм, че повечето от днешните коментиращи заседанието на правната комисия не са си направили труда да изгледат цялото. Направете го!

Главният прокурор Иван Гешев явно изненада неподготвени депутатите, като дойде на заседанието на парламентарната правна комисия на добра воля. Заседанието, чиято основна тема трябваше да е полицейското насилие, всъщност се превърна в преподаване от страна на Гешев на ненаучения материал на останалите да повтарят класа. И да, Гешев изглеждаше отегчен, но как да е иначе, когато по неволя влезе в тази роля.

Още по-смешното беше, че както спомена и Ива Митева, явно членовете на правната комисия не познаваха дори дневния ред, който сами са приели, защото се надпреварваха да скачат от тема в тема, и то при положение, че те не присъстват в него. На единия мечтата му била да е главен прокурор, на другия еди какво си, третата се оплете в собствените си мисли и думи, четвъртия гледаше умно, явно неразбиращ материята.

Оказа се, че най-гласовитият депутат, а именно Хаджигенов, не знае кой съд гледа делото „Сарафово”, после говори за някакъв температурен охладител, който явно вълнува само него. Възмутен, че дори му бе направено забележка от колегите, си тръгна обиден, демонстрирайки абсолютно неуважение към всички присъстващи в залата. Защото точно този "капацитет" месеци, дори години, скачаше много смело срещу Гешев в социалните мрежи, щеше да му разкаже играта, да го разкатае, да сваля с павета "каскета", днес беше по-нисък от тревата, по-жалък от обикновено и по-будещ съжаление от всеки друг път. Муньото, за чиито издънки се носят легенди от клиентите му, което е най-сериозната атестация за липсата му на компетентност.

На повечето от останалите също гласовете им едвам се чуваха, но се скъсаха да любезничат: „Благодаря, много Ви благодаря, г-н Главен прокурор”, „простете, г-н Главен прокурор” „извинявам се, мога ли да попитам”. А най-нелепото беше, че повечето присъстващи задаваха въпроси, които показваха явното им непознаване на законите и Конституцията.

Пълен цирк, съзнателно предизвикан от някои екземпляри, които за пореден път тотално дискредитираха както себе си, така и институцията НС, а най-вече гласоподавателите, които би трябвало да представляват.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети