Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Гневни реакции срещу фейка за връзката на Борисов с нападателя от Стара Загора

Мрежата

Гневни реакции срещу фейка за връзката на Борисов с нападателя от Стара Загора

Гневни реакции срещу фейка за връзката на Борисов с нападателя от Стара Загора - Tribune.bg
Снимка:

„Написаната връзка е дебела, тлъста лъжа, но аз знам за една истинска връзка между изгонения от Младежи ГЕРБ Михнев и едно оскъпено с 50 ст. „пътуване с климатик”, за което съм сигурен, че и Насчо ще се сети“, коментира фейка, разпространен от депутати от ПП и Възраждане, отновсно връзката на Бойко Борисов и извършителя на зверското нападение над Дебора в Стара Загора и депутата от ГЕРБ Георг Георгиев.

Както вече писахме, бившият депутат от ПП Атанас Михнев и настоящия от Възраждане Цончо Ганев заедно със симпатизанти и тролове на двете политически партии, разпространиха във Фейсбук снимки, които внушават за връзка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и насилника Георги Николаев.

Това от своя страна отприщи много негативни реакции от страна на симпатизанти на ГЕРБ и на хора, които просто се възмущават от опитите за извличане на политически дивиденти от тази брутална ситуация.

„Винаги съм вярвал, че в такива моменти, говорейки за такива теми, всеки би спазвал някаква хигиена на общуване и не би използвал личната трагедия на един човек с цел жалка и лъжлива политическа пропаганда“, написа друг потребител във Фейсбук.

„Радослав в рамките на последните дни не веднъж публично изрази категоричата си позиция по темата“, коментира още той и допълва:

„П.С. На първата снимка - очевидна лъжа. На следващите две - позицията на Радослав по темата“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати