Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Границите, които не бива да се прекрачват – гавра с донорството разгневи мрежата

Мрежата

Границите, които не бива да се прекрачват – гавра с донорството разгневи мрежата

Границите, които не бива да се прекрачват – гавра с донорството разгневи мрежата - Tribune.bg
Снимка:

Нова карикатура на Христо Комарницки, публикувана в новия брой на „Сега“, разгневи мрежата. Този път карикатуристът прекрачва граници, които не бива, гаврейки се с донорството.

Журналистката Таня Митова, която е част от екипа, занимаващ се с инициативата за стимулиране на донорството, написа гневен пост в социалната мрежа.

„Нечовешко е! Не мога да приема за нормална гаврата с хора, на които единственият шанс да имат нормален живот е трансплантацията.

Държавата в лицето на правителството, пациентски организации, лекари от цялата страна, общественици и медии застанаха обединени зад Националната кампания в подкрепа на донорството и трансплантацията. Защото 1153 българи са в листата и чакащите и за тях календарът не брои дните напред. Те ще живеят единствено, ако получат орган от починал човек.

И все пак се намери някой, който да се подиграе с тази благородна кауза.

Не, не мога да го приема за нормално. Защото аз виждам тези хора с очите си, работя ежедневно и с трансплантирани съграждани.

Няма да назовавам името на автора на тази карикатура. Искам единствено той да се изправи пред тези 1153 души и да им покаже как разбира техните проблеми“, написа тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Claudia Klein Нуждаете ли се от остра финансова подкрепа? имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | spotcapglobalservices@gmail.com | и имате заем в акаунта си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги по заем по целия свят.

Ние предлагаме всякакъв вид кредитни услуги, предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми и можете да вземете заем до 15 милиона евро. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем.

Ние предоставяме 24 часа заемни услуги от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | spotcapglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг.
07.11.2019 09:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети