Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Грета Ганева хвали кандидат –депутати от ДБ, които помагат в Карловско, мрежата: долен пиар

Мрежата

Грета Ганева хвали кандидат –депутати от ДБ, които помагат в Карловско, мрежата: долен пиар

Грета Ганева хвали кандидат –депутати от ДБ, които помагат в Карловско, мрежата: долен пиар - Tribune.bg
Снимка:

„Само да ви кажа, че една част от кандидат-депутатите от Демократична България са с лопатите в Карловско, а друга събират помощи и доставят храна и вода на бедстващите.

И понеже сме в кампания и за да не се използва превратно, няма публикации за това, а го правят тихо, без парадиране, както казва Книгата на книгите, когато едната ръка дава, другата да не знае. И с примера си мотивираха множество доброволци

В Деня на Съединението показват какво е солидарност с грижа към човека и мисля, че са единствените политици, които се хващат да ринат кал- това последното ще го покажат и в Народното събрание, вярвам.”. Това написа във Фейсбук профила си Грета Ганева от „Демократична България”.

Мрежата, обаче не бе съгласна с написаното от нея и ѝ отговори със скриншот от селфито на Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова от ДБ, които се  похвалиха, че са на „кални бани“ в наводненото село Каравелово.

Вижте и част от коментарите:

Milena Aleksieva

Колко па да е тихо? Летящата Коза, откак отиде с една лопата, всеки ден пуска напоително снимки и постове, уж да ни уведомява какво било станало- все едно от сутрин до вечер не виждаме на живо по медиите  Иначе си абсолютно права- доброволчеството не е за парадиране !

 

Dessislava Gadjalova

И от БСП са там, сигурно и от други партии!

 

Stefan Milenov , пи ара в тази ситуация е пълна дебилщина!!! Тихо и да не се бият барабани!!!!!!!!!

 

Любо Венков

Когато водещият мотив е предизборната кампания, съпричастността към страдащите изглежда омърсена.

Има и трета група ДБейци, накипрени с бели фланелки, които днес ще обиколят да се снимат в 15 села в Пазарджишко (по 10 минути на село, не се шегувам).

Има и четвърта за радост - да сте чули нещо за Manol Peykov , за кампанията му? Човекът от месеци тихо и с отчетност е на първа линия.

 

Сергей Ценков

На скрийншота са кандидат-депутатите от ДБ Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова, позната като "Летящата Козила", на които явно им е забавно ! Пи ара си е пи ар...

 

Предозиране: ДБ се забавляват на кални бани от наводненото Каравелово (СНИМКА)


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети