Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Халваджиян: Винаги ще критикуваме! Такива сме си ние!

Мрежата

Халваджиян: Винаги ще критикуваме! Такива сме си ние!

Халваджиян: Винаги ще критикуваме! Такива сме си ние! - Tribune.bg
Снимка:

Магърдич Халваджиян, Фейсбук

За първи път, ама наистина за първи не сме на последно място в някоя класация, а сме в челните места в превенцията! Гледам паниката в Испания, Англия, Франция... закъсняха! И да, това заслужава адмирации!

Дори не си даваме сметка, докъде можем да стигнем! Знам, че сме родени критици! Знам, че ако нямаше мерки щяхме да критикуваме! Знам , че и при взети мерки пак ще критикуваме! Ще критикуваме, че мерките са скапани или ще критикуваме, защото мерките са прекалени!

Винаги ще критикуваме! Такива сме си ние! Но този път истината се вижда с просто око! Трябва да си ужасно предубеден, за да го отречеш!!

Със здравната превенция правителството се справя адекватно! Това е мнението ми на база на ситуацията, която наблюдавам по света! Никое правителство не е подготвено за подобна ситуация и направо съм учуден и приятно изненадан от ситуацията в България!

Сега обаче чакаме и адекватни икономически мерки! Трябва конкретика! Прекалено общо се говори в момента, а трябват спешни решения, защото вече доста хора и бизнеси не работят!

Смятам, че трябва да се направи и национален икономически щаб, който денонощно да работи по тези въпроси! Кризата ще свърши! Пандемията ще приключи! Правилните икономически мерки сега ще спасят бизнеса и икономиката после!

Като казвам сега, искам да кажа веднага! И за това няма време! Спешно е! Национален щаб от икономисти!

Пазете се! Бъдете добри и стойте вкъщи!


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема