Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Христо Стоянов с критика към Асен Личев: Как трябва да говори един екоминистър? И какво точно да показва?

Мрежата

Христо Стоянов с критика към Асен Личев: Как трябва да говори един екоминистър? И какво точно да показва?

Снимка:

От профила във Фейсбук на Христо Стоянов - писател, публицист

ЗА ТОПКИТЕ НА ЕДИН МИНИСТЪР

Вчера екоминистърът Асен Личев се появи в телевизиите и обяви, че има големи топки. Без червена точка. Барем да ги беше показал. Трябваше поне да покаже екологичната среда, в която му растат топките. Да ги бе извадил, да ги тръшне на катедрата. Ами ако се окаже, че не са толкова големи.

Току-виж се изложил. Някой после да обяснява в какъв мащаб увеличава такива артикули неговият мозък. Помните ли как в незаконно записан разговор с Томислав Дончев медиите гръмнаха по отношение на една реплика на Бойко Борисов. Така ли трябвало да говори по телефона в личен разговор един премиер? А един екоминистър как трябва да говори. И какво точно да показва. Но по отношение на екотопките на Личев си припомних един стар анекдот. На кастинг за порноактьор се явява хубавец, но когато съблича всичко журито озадачено му обяснява, че мащабът на артикулът не бил дори едно към десет от критериите за порноактьор. И тогава той попитал, дали пък няма да се намери за него роля за отрицатлен герой в порнопродукцията. Та да попитам - в какъв мащаб все пак са екотопките на Личев?

И защо на тази достопочтена възраст ги размахва из медиите?...

Дали пък чичко Фройд отнякъде не гледа. На село навремето се изкупуваха яйца. Прекупвачът минаваше с едни мерки - ако яйцето мине го връщаше, ако не мине през дупката - купуваше. Та се чудя с какъв размер са зениците на Личев - защото неговите топки се залостиха в тях, а знаем размерът на една зеница какъв е, нали...  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още