Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илиян Василев брани английския на Радев: Корнелия иска да го дискредитира

Мрежата

Илиян Василев брани английския на Радев: Корнелия иска да го дискредитира

Снимка:

От Фейсбук профила на Илиян Василев

Близък журналист на Корнелия Нинова сравнил английския на Румен Радев с този на Борат. На фона на изобилието от английскоговорящи в правителството, в прокуратурата и т.н... Обърнете внимание на това, че призовава публиката да уважи присъствието и работата на българския посланик. Това е голяма рядкост.

Очевидно ударите под кръста започват и там, защото е ясно, че БСП не може да противопостави на Румен Радев друг кандидат, и Корнелия трябва да преди да го „отстрани“ през партийните форуми, да го дискредитира, а и той без подкрепата на БСП няма шанс следващата година.

Що се отнася до английския му - сами преценете - тук говори пред клубно събитие на студенти в Оксфорд - чуйте и сами преценете.  


Коментари (6)

Furlata Ама и ние, дето считаме за позор доносници на ДС акъл да ни дават и на морал да ни учат, какви сме нетолерантни! Василев страда! Той се е пльоснал като изтривалка пред портите на Дондуков 2, понеже се виждаше в служебен кабинет на Радев/Решетников, но не би!
Ако сте чували как доносник Сашо говори английски, ще оцените английския на Борат!
17.12.2020 21:19 / Отговор
НА САШО...................................................... -РУСКИЯТ МУ Е ПЕРФЕКТЕН................................... НА ЛУМПЕН РАДЕВ......................................-РУСКИЯТ МУ Е ПЕРФЕКТЕН.................
ЕДНА ШКОЛА......... ЕДНА ЦЕЛ............. ЕДНА БОРБА.......... КОМУНИЗЪМ!!!.......
17.12.2020 22:22
Смех, баце, смех! Агент до Фатмака, мила моя майно льо, глупак до глупака...
17.12.2020 21:20 / Отговор
кесо Ха дано и Гошо Лайното подкрепи Румбата от реанимацията на ВМА. С помощта на такива "революционери" като Илиян Василев и Гошо Лайното преизбирането на Румбата е в кърпа вързано и без Курни. Па и Решетката шъ бутне едно рамо ако требе. Нали все са си свои хора.
17.12.2020 21:34 / Отговор
Bad Co Докъде го докарахме, след повече от четири години мандат, да хвалят Фатмакът-Фигурант за ... английския му ! Как беше..."нема такава държава", нема такъв президент!
17.12.2020 23:00 / Отговор
Група ДС И като какъв се е метнал на амбразурата?Най-вероятно,като мераклия за популярност и плитическа кариера!
18.12.2020 13:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още