Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ивет Добромирова: Правителството е заложник на Корнелия Нинова и БКП

Мрежата

Ивет Добромирова: Правителството е заложник на Корнелия Нинова и БКП

Ивет Добромирова: Правителството е заложник на Корнелия Нинова и БКП - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Ивет Добромирова

В интерес на истината..

Някой дава ли си сметка каква тежест придобива Корнелия Нинова и БКП в правителството на Кирил Петков и Асен Василев при излизането от коалицията на един от партньорите?

Добре е да се замислите, че то реално става неин заложник. Не че досега не беше.

И още нещо минавам да напомня - Корнелия Нинова беше тази, която се среща с генерал Решетников във връзка със стратегията на Кремъл за избор на президент. Не Румен Радев.

И да, вие си мислите, че сте я освиркали, но я аплодирате. Вкарахте я в управлението. И сега искате да й дадете цялата власт.

Изобщо как изглежда оцеляването давате ли си сметка? С гласове на маргинали и политически шмекери, чието депутатско място е купено от някого и които бяха прозведени в морални герои за пример тези дни?! И как изглежда надеждата, че някой от копейките ще подкрепи правителството?

И като правителството оцелее, освен, че ше бъде в плен на Корнелия, ще зависи от гласовете на ГЕРБ за всяко парламентарно действие? Или на онези - горепосочените - купените (от предишните си господари, не от Кирил и Асен, те такива работи не правят) и копейките?

Ако наистина ви харесва това бъдеще, нямаме никакво бъдеще, пичове.

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети