Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ивет Добромирова иска да знае кой лъже за президентския син

Мрежата

Ивет Добромирова иска да знае кой лъже за президентския син

Снимка:

От Фейсбук профила на Ивет Добромирова

Правителството твърди, че синът на президента е бил задържан по време на парти в заведение - в разрез с мерките срещу КОВИД.

Президенството отрича и твърди, че правителството разпространява фалшиви новини.

Медиите отразяват - двете гледни точки. Дословно.

По мое време съдебните репортери щяхме да сме изръшкали земята и да сме намерили очевидци, факти, данни и източници, които да кажат какво точно се е случило. Вече никой не прави така.

Не знам кое е по-вредно - това, че институциите системно не казват истината или това, че няма журналисти, които да установяват истината, когато институциите лъжат. А най-вече едното е функция от другото.

Оставам в очакване да разбера кой всъщност е излъгал - президентът или правителството.

И ако е правителството, злоупотребата с деца в обслужване на политически цели, му става система. Да не забравяме случаят "Ситняково".  


Коментари (16)

Виж ти, виж ти! А, Иветче Добромировче - ами ако не е правителството, а е президентът???
09.02.2021 10:27 / Отговор
НовотоОФ е родено в коя кабеларка? Тая кака защо не пита Сашко (пощальона на черепухин) ДикоОФ от ачик-ачик болшевишката Евроком? Там няма да я излъжат, ама хич.
11.02.2021 04:14
Z И аз искам да разбера истината. Имаме думата на здравния минстър срещу думата на президентството. Забележете, президентството, не президента, макар, че малкия купонджия не е син на цялото президентство. Като попретегля кой кой е и колко е лъгал до сега, някак си доверието ми категорично отива при министъра. Хайде, журналистите, свършете си работата! Важно е да разберем на кого краката са къси.
09.02.2021 10:46 / Отговор
111 място при това качество на изпълнителите е добре! Несполучлив опит за подкрепа на президента!Той в качеството си на родител не е дал отговор !Президентството не е родител на Гошко!Финалната част на искането е доста нечистоплътна и недостойна!Изключена е възможността от президентството,да лъжат!
09.02.2021 10:55 / Отговор
Надблюдател Явно е , че от Президентството лъжат с "истината"! Не е бил "арестуван", само е бил помолен да ги придружи до РУ за да му бъде съставен акт за без документи! Здравният министър не е казал ,че е "арестуван", а че е нарушил мерките за карантината! Така излиза че и двете казват истината! Но всъщност ,колегата отгоре е прав, като какъв се явява синът, че да отговаря цялото Президентство! Както и представям си, ако това беше "лъжа" ,какъв вой щяха да наддават лично Радев и послушните медии! Нещо много кратко се произнесоха...
09.02.2021 12:31 / Отговор
Вместо да се занимавате с измислен проблем за едно дете, направете разследване за тези, които хвърлят камъни по БДЖ и раняват.
09.02.2021 14:13 / Отговор
bullsheet Не може "вместо", а трябва и двата казуса да получат внимание, изясняване и публичност. Проблемът с детето не е измислен, защото някой от държавните мъже лъже. Аз, лично, искам да знам кой ме лъже, защото няма да гласувам за лъжец.
09.02.2021 14:34
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема