Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ивет Добромирова към ДБ: При рязкото взимане на завоите има опасност лицето и задните части да се слеят

Мрежата

Ивет Добромирова към ДБ: При рязкото взимане на завоите има опасност лицето и задните части да се слеят

Ивет Добромирова към ДБ: При рязкото взимане на завоите има опасност лицето и задните части да се слеят - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Ивет Добромирова

минавам само да отбележа... към най-големите демократи не само в България, не само на планетата Земя, но и в целия Космос, че.. не бива да пропускат един важен, да не кажа основен факт - Слави Трифонов, със сценаристите, ИТН и всички останали в тази партия спечелиха демократичните избори в България честно и почтенно. ще повторя специално за най-големите демократи в България, на планетата Земя и Космоса - спечелиха демократичните избори в България честно и почтено. когато ги хулите, плюете, обиждате грозно, не забравяйте тази малка, може би от Ваша гледна точка, но основна подробност, на която се крепи всяка една демокрация - честните избори.

също така, отбелязвам, че хулите, плюенето и грозните обиди бяха рязко спрели в кампанията преди вторите избори. тогава Слави Трифонов, сценаристите, ИТН и всички останали в тази партия бяха една от "протестните партии", на които се възлагаха огромните надежди за бъдещия кабинет. нещо повече - по силата на очакванията, че Слави Трифонов, сценаристите, ИТН и всички от тази партия ще надвият ГЕРБ и ще спечелят тези избори, на тях се възлагаха най-големи надежди И останалите две "протестни партии" открито ги споделяха.

за пореден път ще отбележа, че езикът на омразата е най-опасният "фейсбук хулиган". най-големите демократи в България, на планетата Земя и в Космоса са най-яростни в неговото използване спрямо всички, които те рязко разлюбят. не, пичове, не Ви отива. това е невъзпитано и грозно, и кара всеки, който може и иска да се замисли с какво сте по-добри от тези, които така грозно обиждате. иначе претенциите са големи. уви!

и накрая, но не на последно място - никога и никой не бива да забрявя, че при рязкото взимане на завоите има опасност лицето и задните части да се слеят. excuse my French!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети