Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Иво Димчев: Снощи бях на Протеста... Той се направлява от олигофрени

Мрежата

Иво Димчев: Снощи бях на Протеста... Той се направлява от олигофрени

Снимка:

От Фейсбук профила на Иво Димчев

Снощи бях на Протеста.... Той се движи и направлява от олигофрени, на които на челото им пише, че са на работа. След олигофрените, се влачи едно голямо количество красиви хора и интелигенция.

Предполагам олигофрените са адски нужни „някому“, а и също за изграждане на „смела“ зона, в която плахо или охотно да се приобщят нормалните хора. Странна симбиоза. Непрестанните възгласи КУRVО и ПЕDЕRАS ме караха стресирано да се оглеждам, за да видя кой ме вика.

Пластмасовите духалки, звучащи като заклани слонове ми убиха милиони и може би напълно ненужни мозъчни клетки. Обикалях с тълпата повече от час, докато в един момент си пуснах в ухото да ми звучи собственият ми глас на Why do I love you от караваната на Полина, за да си успокоя нервната система.

Били сме били музикален народ... може би... преди 100 години!  


Коментари (3)

Емил Генов Добър ден! От ден първи е така!
21.07.2020 19:19 / Отговор
кесо Далеч по-притеснителното е, че на тия които вървят след тях не им пука, че ги водят олигофрени.
21.07.2020 19:52 / Отговор
Тартаковер Ами то педалите нямат място на протестите. Да си ходи да се чука с Джорджано, да си обменят серопозитивите! Протестите са за млади здрави, интелигентни хора, хора които не приемат евроатлантическите ЛГБТИ ценности. А тук може да пише, колкото иска. Както се вижда, намира добро пристанище и одобрение за ценностите си..
21.07.2020 21:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още