Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Изправи се България“ със „седящ протест“ – бунтове под команда

Мрежата

„Изправи се България“ със „седящ протест“ – бунтове под команда

Снимка:

Политологът Цветанка Андреева, Фейсбук

Мая Манолова винаги се е „изправяла“ в стратегически моменти.

За да направи аферата „Костинброд“.

За да защити кабинета Орешарски от протестиращите.

За да издигне най-подходящия шеф на ДАНС.

 Когато искаше да е кандидат за президент от БСП. Координирано с Божков да сваля властта.

 Но някогашното острие на БСП сяда в удобното кресло на властта като депутат, като омбудсман, като партиен функционер, като граждански лидер – стига креслото да е платено и луксозно!

След Копейкин на ход е пусната „гражданката“ Манолова. Следва шоуто на Слави и руския задграничен политически корпус „Радев“.

Ветрило от манифестации с олигархичен инвестиционен интерес, които символично ще се съберат след 10 месеца в обща заявка за властта в държавата.

„Изправи се България“ със „седящ протест“ – бунтове под команда Мая Манолова винаги се е „изправяла“ в стратегически...

Публикувахте от Tsvetanka Andreeva в Сряда, 20 май 2020 г.  

Коментари (3)

Karabas Barabas Значи, ако Мая взима пари от някого, за да си манифестира истериите, аз я оправдавам! Народът казва, че „Не е луд, който яде зелника, а който му го дава“! Щом има такива невъобразими тъпаци, които да дават на Мая пари да се тръшка по улиците, що пък Мая да не им ги вземе? Тя не е чак дотам захлупена, че да не може да съобрази, че ако не ги вземе тя, ще ги вземе някой друг! Е, то че работата няма да се свърши е ясно, ама що пък да не влязат в нейния джоб тези парички, а? Лапай, Майче и се не бой – по-добре паренца, отколкото нещо друго да лапаш!
22.05.2020 18:46 / Отговор
Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:40 / Отговор
Ха, ха! К'ви цепеници на преден план.
22.05.2020 23:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още