Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кандидат-депутат на Трифонов сее доноси и заплахи за арести на известни лекари и експерти

Мрежата

Кандидат-депутат на Трифонов сее доноси и заплахи за арести на известни лекари и експерти

Снимка:

Кандидат-депутатът на Слави Трифонов, Георги Тодоров системно заплашва лекари и специалисти във фейсбук. Това става ясно от техни сигнали в социалните мрежи.

Д-р Аспарух Илиев, който е ръководител на лабораторията в Университета в Берн написа във фейсбук, че въпросният представител от ИТН отправя заплахи и предупреждава с доноси, дори и с арести, ако случайно някои от тези, които той не харесва решат да се приберат в България. По всичко личи, че като представител на „новата власт“, Тодоров смята, че е нормално да се арестуват хората, които той не харесва или смята, че не са достатъчно компетентни за него.

Под ударите на Тодоров попада и математикът Петър Велков, който редовно получава заплахи от кандидат-депутата на Слави Трифонов. „Този индивид говори просташки, пише неграмотно, заплашва (хвалейки се как знае да пуска доноси “без да ме пипнат“ и сее ужасяваща ненаучна пропаганда. Не се спря повече от година“, пише Велков, като прилага и линкове със снимки от заплахите на Тодоров. От тях става ясно, че кандидат-депутатът определено е голям почитател на доц. Атанас Мангъров и убежденията му по отношение на коронавируса.

Като най-голям коз, Тодоров изтъква участието в Българския лекарски съюз, което го прави „експерт“, а останалите, които не мислят като него са заплашени с арест.    

 

Георги Тодоров Георги Тодоров
Георги Тодоров Георги Тодоров
Георги Тодоров Георги Тодоров
Георги Тодоров Георги Тодоров
Георги Тодоров Георги Тодоров
Георги Тодоров Георги Тодоров


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още