Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кандидатка на ПП нарече член на друга партия „аутист”. Обяви, че искала „да се гръмне”

Мрежата

Кандидатка на ПП нарече член на друга партия „аутист”. Обяви, че искала „да се гръмне”

Кандидатка на ПП нарече член на друга партия аутист. Обяви, че искала да се гръмне - Tribune.bg

Кандидатката за народен представител от „Продължаваме промяната” Искра Ангелова нарече кандидат-депутат от друга партия „аутист”.

Избликът на Ангелова е породен от участието в БНТ на кандидата за народен представител от партия „България на труда и разума”.

„Някакъв аутист опитва да обясни по националната телевизия (БНТ), че ще се бори за извеждането на Българя от ЕС”, гласи първоначалният пост на представителката на ПП, след това няколко пъти редактира написанато като към него добавя, че иска „да се гръмне”.

 Кандидат - депутатката отправя и критики към БНТ, че са позволили излъчването на такова „национално предателство”, въпреки че телевизията има това задължение, вменено ѝ в Изборния кодекс.

След тези няколко редакции мисълта на Искра Ангелова потича в посока, че все пак човекът не е аутист, а бавноразвиващ се.

След още няколко минути според нея представителят на БТР не е нито аутист, нито бавноразвиващ се, а двойкаджия, с който тя вероятно е учила в Шесто училище …

„Някакъв човек, който напомня на двойкаджия  от моя клас в Шесто училище в София, който не можа да се научи нито да чете, нито да пише, нито да смята до 7-ми клас, опитва да обясни по национална телевизия, че ще се бори за изваждането на България от ЕС. И за свръхдушата, която ни свързва всички. Той представлява политическа сила. Горко ни.

Това е национално предателство-да ги допускат до национален ефир”, гласи една от последните редакции на кандидатката за Народен представител  от „Продължаваме промяната”.

Искра Ангелова Искра Ангелова

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети избори 2022
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати