Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Карбовски: Пак казвам, няма да се кандидатирам за кмет на София

Мрежата

Карбовски: Пак казвам, няма да се кандидатирам за кмет на София

Карбовски: Пак казвам, няма да се кандидатирам за кмет на София - Tribune.bg
Снимка:
"КАТО ЦЯЛО и ПАК КАЗВАМ. Пълна лъжа, партенка, дебилност. Няма да се кандидатирам за кмет на София  - още повече от ИТН", написа в социалната мрежа журналистът Мартин Карбовски. По думите му причината е, че номинациите на ИТН ги отстрелват една по една от барикадите и на Пеевски, и на Прокопиев. 
 
"Дано поне днес Слави да е разбрал, че основния враг на тази страна са патрициите от Шопско и НПО грантоядите, които като комунисти не допускат никого не само в политиката, но и въобще на държавна работа. Е, ще получат Възраждане, което е правилно", уточнява журналистът. Според него за гореописаните всички хора, номинирани от Слави, ще бъдат селяни, чалгари, плагиати, сексуално невъздържани и каквото там платите на клакьорите.
 
"България умира между тия две барикади и вече не е време за номинации. Време е за възраждане, но не като име на партия, а като отстраняване на всички американски нахлебници и еничари, които бяха и са си от фамилиите на съветските нахлебници. Иначе няма да ни бъде", констатира Карбовски и пожелава на следващите го във Фейсбук чудно лято и да четат между редовете, докато тичат между капките.
"Капките на помията изливана от двете барикади винаги уцелват хора, които никога не са се занимавали с политика, никога не са били на държавна работа и с нищо не може да ги бутнете, освен с гадости по вестниците. Просто кликата не допуска промяна, затова и се казва ПП", предупреждава Карбовски.
 Топ новини

виж още
Актуална тема