Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Като се намайтапим още ден-два, добре ще е да кажем едно голямо благодаря на „Белла“

Мрежата

Като се намайтапим още ден-два, добре ще е да кажем едно голямо благодаря на „Белла“

Снимка:

Юлиан Попов – писател и журналист, бивш министър на околната среда и водите, Фейсбук

Работата с ваксините и кренвиршите е без съмнение голям ПР майтап. Но решението ваксините да се разнасят с хладилни коли на една от най-успешните фирми на Балканите, с високо развита логистична структура в цялата страна е не само разумно, може би е и най-доброто. Представете си алтернативата - правителството купува 50 хладилни камиона, създава отдел хладилни камиони, наема шофьори за хладилни камиони и управлява логистиката на доставянето на крайно чувствителен продукт.

Десетки милиони хвърлени на вятъра, хиляди ваксини пристигнали не там, където трябва, развалени термостати, претоплени медикаменти, алергични реакции, инфекции, истории в Труд за турска конспирация и страхотии из всички социални медии.

Bella е фирма с много по-доказани умения да управлява транспорт, а и не само транспорт, от Министерството на здравеопазването. Можеха да залепят по един стикер върху кренвиршите, но явно не им е минало през ума, че освен да дават даром транспорт, трябва да се грижат за вълната от майтапи, които се появяват на гребена на нашето убеждение, че ако нещо се случва у нас, няма как да е като хората.

Като се намайтапим още ден-два, добре ще е да кажем едно голямо благодаря на „Белла“, защото вместо в камиони за кренвирши ваксините можеха да пристигнат в министерски камионетки.  


Коментари (8)

Европейски Рядко подкрепям претенциозната всезнайковщина на ЮПо, но в случая - с две ръце. Белла показва нещо изключително важно: Когато си професионалист-перфкционист, си неочаквано подготвен да доставиш спасително лекарство за стотици хиляди застрашени от смъртоносна епидемия хора.
БРАВО БЕЛЛА И ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !!!
27.12.2020 11:41 / Отговор
кесо Е, нали и червените лайна искат да се "помайтапят" за празниците. А какъв "по-добър" "майтап" от това да се погавриш с живота и безопасността на съгражданите си дето не искат да "оценят" "достойнствата" на "нашата" червена сган. Такава си е тя, много обича да се "майтапи". Само дето от един такъв нейн "майтап" пради 76 години още не можем да се освестим.
27.12.2020 12:39 / Отговор
Дора не само тези бусове,а всички които могат да поддържат темпетатура
27.12.2020 15:15 / Отговор
Европейски Хахахфаха!!! Вижте пещерно тъпия коментар на гнусната русофилка Todorka Nedeva и се посмейте на резултата от московската историческа хибридна агресия. Резултатът е винаги един: Черно невежество, тлъстина и омраза към България. Колкото повече руски роби изгоним, толкова по-добре ще живеем.
27.12.2020 15:23 / Отговор
Да - същото нещо Todorka (не им знам пола, всичко им е фалшиво) много искало да отиде в Санкт Петербург. Нали всичките сте добитъци, произведени от Ленинградската ферма за тролове, знаем, че там ви е пъпа.
27.12.2020 18:32
Татулова Изглежда истерията е дваж по-голяма тогава, когато се вземе правилното решение, а не грешното!
Искат шепа освирепели протестъри и неграмотни тролове на България да й е зле, за нищо да не ставаме и да сме все на опашката, и това си е! Борисов ни бил направил последни в ЕС, но изрезките, които напират към властта, искат да ни направят последни в Африка и в Южна Америка! Колкото по-зле сме българите, толкова по-добре за продажниците с двойна употреба!
27.12.2020 15:59 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още