Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кирил Петков преди дни: Асен Василев не е за премиер

Мрежата

Кирил Петков преди дни: Асен Василев не е за премиер

Кирил Петков преди дни: Асен Василев не е за премиер - Tribune.bg
Снимка:

Само преди няколко дни на 22.06.2022 година Кирил Петков заяви, че Асен Василен не е за премиер, трябвало да си остане финансов министър. Днес обаче министър-председателят в оставка обяви, че след обсъждане и решение на ПП именно Василев ще отиде да вземе първия мандат от Румен Радев. Ето и част от коментарите в мрежата по повод опита за рокада:

Станислав Недков

С издигането на Асен Василев за премиер и Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ, от ПП се самопростреляха не в краката, а директно в празните глави.

Шансът да има ново правителство в рамките на този парламент е нулев.

Единствената разлика между Кирил Петков и Асен Василев е, че първият пипа парапета на секретарката си, а вторият на министъра на културата.

Виктор Димчев

„Няма да допуснем шепа хора да ограбват обществените средства", каза Кирил Петков и посочи левия си крачол като нов кандидат за премиер.

Скоро тези хора ще бъдат забравени като политици.

Щетите от действията им ще плащаме с години.

"Престъпници" е много меко определение за тях.

Извинявам се за всеки случай, в който съм бил дори най-леко толерантен към тази бездарна банда.

Асен Димитров

Ако сте забравили, правителството падна след вот на недоверие за "провал във финансовата политика". Демек заради Асен Василев! Има ли нещо по-абсурдно от това същия този да е предложение за премиер. Другият, на който спрягат името за министър председател, също е свален след вот на недоверие, и колкото политическите сили толерантно да се изказаха за него в лично качество, Николай Минчев беше доста неудачно подбран за високата длъжност председател на НС. А за пемиер направо би бил нелеп.

Трябва ли ПП да продължи да натрапва управление със свое участие?

Соня Колтуклиева

Асен Василев - премиер. Румен Спецов - началник кабинет.

Ивелин Николов

Съгласен съм с Кирил Петков от 22.06.2022г. Асен Василев не е за премиер. Мерси.

Ивелин Николов/фейсбукИвелин Николов/фейсбук

Борислав Цеков

Махат Куку, слагат Пипе. Но Куку и Пипе са си едно, вървят в комплект. Разликата е само в силуета, а не в съдържанието. Измамата продължава.

Стоян Радев

Делян Пеевски беше назначен за шеф на ДАНС с гласовете на Корнелия Нинова и депутати на БСП в тогавашното и в настоящото Народно събрание. Корнелия Нинова е известна с репликите: демокрацията ни отне много, вие обидихте българския народ със санкциите срещу Русия (след анексирането на Крим) и Русия е приятелска страна (след нападението над Украйна). Заради нея на Украйна не беше отпусната официална военна помощ. След изгонването на руските шпиони Корнелия Нинова поиска главата на Кирил Петков и я получи. Но… От Продължаваме промяната й се подчиняват и правят каквото тя пожелае в името на борбата с корупцията и независимостта на България от руските интереси!?!?

Това не е абсурд. Това е перверзна подигравка с разума и достойнството на българските граждани, които от две години пълнят площадите. А може би те това заслужават, щом не виждат какво се случва пред очите им.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати