Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Трябва да се сложи край на престъпните действия на сегашните управляващи

Политика

Костадинов: Трябва да се сложи край на престъпните действия на сегашните управляващи

Костадинов: Трябва да се сложи край на престъпните действия на сегашните управляващи - Tribune.bg
Снимка:

 „Днес станахме свидетели на достойния финал на работата на това Народно събрание. Защото , ако можеше да бъде прочетен някакъв некролог  на този парламент мисля че той беше прочетен днес и озвучен сочно с псувня от депутат от управляващата партия”, заяви от парламентарната трибуна Костадин Костадинов.

Лидерът на „Възраждане” бе категоричен, че дебатът  в Народното събрание и станал предизборен.

„Смятаме, че единственото, което може да се случи от тук насетне, ако искаме да има нормализация в българското общество е този парламент да си доживее мирно и кротко следващите няколко дни и да отидем на избори, защото България има нужда от преодоляване на разделението, което ни заплашва със сериозни разломи вътре в самото общество. Правителството направи серия от разломи и сблъсъци , които изкараха българи едни срещу други. С решението, което беше взето и което предизвика очакван отговор и не изненадваща руска реакция се поставя на карта  и съдбата на много важни отрасли за България”, допълни той.

 Големилият въпрос според него е дали има някои в този парламент, който да поеме отговорност за влошените отношения не само с Русия, но и с Украйна.

„Този парламент не може да излъчи такова мнозинство и се надявам да има максимално бързо нови избори и преодоляване  на всички ефекти от неадекватните, престъпни , предателски, некомпетентни управленски действия и бездействие на сегашните управляващи”, категоричен бе Костадинов.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп