Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева иска незабавна проверка на КС: Човек на Кирил Петков е знаел решението им дни преди неговото обявяване

Мрежата

Колтуклиева иска незабавна проверка на КС: Човек на Кирил Петков е знаел решението им дни преди неговото обявяване

Снимка:

„Призовавам Конституционният съд на Република България да направи проверка по надлежния ред! Задължително! Защото водачът на листата на “Продължаваме промяната” в 15 МИР- Плевен, Иван Христанов, твърди, че е знаел за решението на КС по казуса “Кирил Петков” още на 19 октомври, при положение, че заседанието беше на 27 октомври“, написа журналистката Соня Колтуклиева. Тя настоява прокуратурата също да се заеме с казуса, защото е скандално да изтича съдебна информация за дела, преди те да бъдат обявени.  

Ето какво още написа Колтуклиева:

„Продължаваме промяната” все още не управлява държавата, а представяте ли си, ако я управляваше?! Давате ли си сметка за какво тъпчене през законите и правилата става въпрос?!

„Почтените” не искали да управляват за пари, а заради мечти, твърди кандидатът за депутат от плевенската листа на “Продължаваме промяната” Иван Манев.

Да ви имам мечтите! Иван Христанов участва във фирма, която получава достъп до публичен ресурс за 38,5 милиона евро (!), след решение на ВАС, чийто председател, съдия Георги Чолаков, беше посочен лично от главния прокурор Сотир Цацаров, приближен на Делян Пеевски и беше приет на топла среща на 21.11.2017 г. от президента Румен Радев, който назначи Кирил Петков за служебен министър, погазвайки Конституцията.

Когато имаш достъп до десетки милиони държавни пари, защо да не сбъднеш личните си мечти?!  

Иван Христанов без притеснение споделя, че е знаел за решението на КСИван Христанов без притеснение споделя, че е знаел за решението на КС
Решението на КС за гражданството на Кирил Петков излезе на 27.10.2021Решението на КС за гражданството на Кирил Петков излезе на 27.10.2021

 


Топ новини

виж още

Актуална тема