Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева към ДБ : Панов шокира “жълтопаветниците” с критиките си към Румен Радев

Мрежата

Колтуклиева към ДБ : Панов шокира “жълтопаветниците” с критиките си към Румен Радев

„Съдия Лозан Панов продължава да изненадва и шокира “жълтопаветниците”. Той е човек, който доказа, че не се страхува да изразява позицията си, независимо дали тя се харесва или не“, написа във Фейсбук журналистката Соня Колтуклиева.

Тя цитира и част от интервю на кандидатът за президент, издигнат от Инициатива "Правосъдие за всеки", Лозан Панов  за Свободна Европа, в което казва, че Румен Радев не е положил достатъчно усилия за съставянето на редовно правителство в двата провалени парламента през тази година.

"Липсата на действащо правителство само задълбочава проблемите в държавата", каза Панов. Според него, за да има коалиция, трябва да се мине през много разговори. Попитан какво би направил в подобна ситуация, той коментира: "Бих се насочил към най-малкия, който може да намери допирни точки с по-големите. Когато в парламента има различни формации, трябва и ГЕРБ, и ДПС да бъдат поканени - всеки да представи своите идеи, да намерят своите точки. Това е нормалният парламентаризъм - има разговори, дебат. После и правителство - ако не е възможно с тях, също са възможни варианти на коалиция. Има държави, които са изживели това, през което ние преминаваме", каза още Панов. 

Повод за поста на Соня Колтуклиева са пък думите на Атанас Атанасов, който в свое  интервю  посочи, че заглавието, които цитират Лозан Панов за подкрепа на ГЕРБ и ДПС, е абсолютно спекулативно, а по думите му този модел работил за определена политическа партия. От поста на журналистката, обаче става ясно, че цитатът на Панов е от негово интервю пред  „Свободна Европа“ , а заглавието  е широко отразено в публичното пространство от сайтове, които са собственост на Иво Прокопиев, който пък е доста по-близо до ДБ.  

Това са медите, които според Атанасов не цитират правилно ПановТова са медите, които според Атанасов не цитират правилно Панов


Коментари (4)

Ами сега? Ах, др. прокурор Наско!
Какво направи и с Цецка Бачкова?
14.10.2021 14:50 / Отговор
Инфо от Дачков: https://www.24chasa.bg/novini/article/9856841
14.10.2021 14:56 / Отговор
Анастас #
ПП "ПРЕПИКАХА ПРОМЯНАТА"
а тази Мърда =》Пънов от години се занимава с политически клонинг и подмиване на задника на БайГъзКънев, БайНаскоЛилипута и ПинокиоБойкикев.
Подъл измекяр от клозетните "десни" на Ибан Костов.

ДеБа малоумниците недоклатени достатъчно ...


(юридически'тълкователно'препикаващо)
14.10.2021 19:11 / Отговор
Ей, Тази не се засрами да пише/ говори глупости. Не може да ангажира вниманието на някого да прочете повече от две- три изречения. И не се научихте къде се поставя пълен и къде кратък определителен член .
16.10.2021 21:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема